Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Αλμωπός Αριδαίας: Μια πόλη, μια ομάδα [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Αλμωπός Αριδαίας: Μια πόλη, μια ομάδα - Δίπλα τους πολίτες της Αριδαίας



Δυναμική έξοδος του Αλμωπού την Τετάρτη (10/12) το πρωί στην πόλη της Αριδαίας μαζί και με τον προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Μπίλη.

Οι παίκτες και η ομάδα θέλοντας να δείξουν ότι είναι κοντά με τον κόσμο και το φίλαθλο κοινό της Αριδαίας μοίρασαν τα φετινά ημερολόγια και με το σύνθημα "ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" χαιρέτησαν όλον κόσμο!

Το ialmopia.gr στηρίζει την φετική προσπάθεια της ομάδας και την μεγάλη της δίψα για διακρίσεις και άνοδο, όπως επίσης και τη νεοσύστατη "ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΛΜΩΠΟΥ" που έχει ως στόχο να φέρει τους πολίτες της Αριδαίας στην μεγάλη οικογένεια του Αλμωπού!




Δείτε τις φωτογραφίες:




 
http://www.ialmopia.gr/2014/12/ialmopia-1.html

ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *