Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Γκολ και θέαμα από τους Παίδες και Νέους της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ στην Αριδαία [ΕΙΚΟΝΕΣ]

IALMOPIA LIVE: Γκολ και θέαμα από τους Παίδες και Νέους της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ στην Αριδαία [ΕΙΚΟΝΕΣ]



Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (10/12) οι αγώνες των Παίδων και των Νέων της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ με την ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ στο γήπεδο του Αλμωπού στην Αριδαία.

Και στους δύο αγώνες οι μικτές την ένωσής μας ήταν ανώτερες και κέρδισαν εύκολα και δίκαια τους αντιπάλους τους. Οι παίκτες των μικτών της ΕΠΣ Πέλλας έπαιξαν επιθετικά και έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμα μεγαλύτερα σκορ.

Παίδες (2001-2002)
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ 4-1

Σκόρερ: Καρτσακλής (40', 42'), Ξενίδης (53'), Κωνσταντινίδης (74') - Κυριακίδης (76')
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Λαγομάτης, Δεβετζής, Μαλλόλι, Ξενίδης, Τσιτσάγκας, Κουτσάκης (60' Περπερίδης), Λούτσης (50' Σιδηρόπουλος), Καρτσακλής (55' Πελτέκης), Κωνσταντινίδης Κ., Χατζηγεωργίου, Πασσαλής.

Νέοι (1999-2000)
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ - ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ 5-0

Σκόρερ: Πασσαλίδης (8', 47', 79'), Χαραβιτίδης (33'), Κιουλτζόπουλος (43)
ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Τσιφτσής, Ηλιάδης, Πλιόγκας, Ζαφειρίου, Βλαδοβίτης, Χαραβιτίδης, Κιουλτζόπουλος (70' Τσαβδάρηγς Χ), Μαυρόπουλος (58' Στογιαννίδης), Πασσαλίδης, Πέλκας (78' Καϊτατζής), Ι. Μιχαηλίδης.


Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:


































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *