Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Δ. Μπίνος: "Σωστή η επιλογή μας να μην συμμετάσχουμε στην ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!"

Υπεραμύνθηκε την απόφασης του διοικητικού συμβουλίου των Λουτρών, ο πρόεδρος και Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος ο οποίος τόνισε ότι τα προηγούμενα χρόνια η συμμετοχή της δημοτικής επιχείρησης των Λουτρών στην έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ δεν βοήθησε όπως θα έπρεπε. 
 
 
Ακόμη δήλωσε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου ότι η νέα διοίκηση έχει διαφορετική θεώρηση για το θέμα της διαφημιστικής καμπάνιας των Λουτρών η οποία θα είναι ποιο εύστοχη και άμεση και θα απευθύνεται αφενός σε περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας αλλά και γιατί όχι και του νομού μας και αφετέρου σε γειτονικές Χώρες. 
 
Άλλωστε όπως τόνισε με την μέχρι σήμερα διαχείριση δεν υπάρχουν χρήματα που να περισσεύουν καθώς οι υποχρεώσεις από ρυθμίσεις και ταμεία και εφορείες είναι πολλές. Τέλος τόνισε ότι την τελευταία στιγμή δόθηκαν χρήματα για τη αδειοδότηση και συνέχιση του έργου του μικρού υδροηλεκτρικού εργοστασίου των Λουτρών που όταν θα λειτουργήσει θα μπορεί να αποφέρει κέρδη στην Δημοτική επιχείρηση κάνοντας αναφορά και για την ρύθμιση των οφειλετών (ταβέρνα λουτρών και πλανόδιοι) που η σημερινή διοίκηση έχει βάλει μια σειρά και προσβλέπει άμεσα σε εξοφλήσεις. 
 
Από την άλλη το λόγο πήρε ο πρώην πρόεδρος των Λουτρών και δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Γιάννης Ιωαννίδης (Τσέχος) ο οποίος τόνισε ότι θα κριθεί και η σημερινή διοίκηση των Λουτρών για τον τρόπο που πολιτεύεται αφήνοντας σαφώς αιχμή για την απουσία της επιχείρησης από την έκθεση ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.
 
 
 
 
 
πηγη: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *