Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Υπεγράφη η σύμβαση για την αποκατάσταση της χωματερής του Πενταπλατάνου

Υπεγράφη την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 από το Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο και τον εκπρόσωπο της ανάδοχης εταιρίας «ΑΡΧΩΝ ΑΤΕ», εργολαβική σύμβαση για την αποκατάσταση της χωματερής του Πενταπλατάνου.

Το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονία- Θράκη 2007-2013 και το ύψος του ανέρχεται στο ποσό των 2.108.941,40 ευρώ.

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα, το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 12 μήνες.

"Η δημοτική αρχή έθεσε ως προτεραιότητα το συγκεκριμένο έργο και μετά από πολλές και συντονισμένες προσπάθειες καταφέραμε σήμερα με την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης να βρισκόμαστε στη φάση της υλοποίησης. Η αποκατάσταση της χωματερής του Πενταπλατάνου, είναι ένα σημαντικό έργο που συμβάλει στην αντιμετώπιση της προστασίας του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας. Σ΄ένα χρόνο περίπου η εικόνα της χωματερής θα έχει αλλάξει και θα δημιουργηθεί ένας πανέμορφος χώρος πρασίνου. Με τη συνδρομή όλων των δημοτών καταργούμε οριστικά τους ανεξέλεγκτους χώρους απορριμμάτων, βελτιώνουμε σημαντικά την ποιότητα ζωής της τοπικής κοινωνίας και αναβαθμίζουμε το περιβάλλον της ευρύτερης περιοχής", δήλωσε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *