Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Ευρηματικός όπως πάντα ο Ανδρέας Κόγιος!

Όπως πάντα ευρηματικός ο Δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής συνδυασμού Ανδρέας Κόγιος δημοσίευσε στην ιστοσελίδα που διατηρεί ένα έξυπνο και πνευματώδες κείμενο. 
 
Πάντως είναι αλήθεια ότι και την εφημερίδα μας χτύπησε ο δαίμων του τυπογραφείου όταν γράψαμε σε παλαιότερο κείμενο ότι ο Ανδρέας Κόγιος είναι εν ενεργεία Δημοτικός σύμβουλος. Άλλωστε ο ίδιος παραμένει ενεργός. Τώρα αν καμιά φορά γίνεται ο 17ος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, σίγουρα καλύτερη άποψη έχει για αυτό ο πρώην αντιδήμαρχος Νίκος Αποστολίδης. 
 
 
 
 
Δείτε παρακάτω το κείμενο: ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ Ο ΤΖΑΤΖΗΣ ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ .......... 
 
Μπορεί να πέρασαν πολλά χρόνια αλλά ο Γιώργος Τζάτζης δεν ξέχασε κι έτσι σαν τον Σημίτη ευχαρίστησε δημόσια στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας τέως δήμαρχο Αριδαίας διότι πριν πολύ καιρό κάποιος είχε κάνει το αυτονόητο. Είχε παραχωρήσει δημοτικό χώρο στον Αθλητικό σύλλογο για να προετοιμάζονται οι αθλητές. Σιγά τα μούσμουλα Γιώργο!
 
 
 
 
 
ΠΗΓΗ: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *