Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Αδωνις ο... ακράτητος: Δεν συγκρατήθηκα να γράψω τα εύγε μου στον Δένδια

Στο περίφημο συγχαρητήριο tweet του προς τον Νίκο Δένδια για την εισβολή των ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο, αναφέρθηκε μιλώντας πριν από λίγο στον ΣΚΑΙ ο υπουργός Yγείας.

Ο οποίος τα ξημερώματα τιτίβιζε από το... Καζακστάν, είναι όμως πάλι κοντά μας για να συνεχίσει να προσφέρει στη κοινωνία ως πανελίστας ενημερωτικών εκπομπών, κάτι που είναι η κύρια και καθημερινή του ασχολία.

"Διάβασα στο Διαδίκτυο για την επέμβαση της αστυνομίας, και ομολογώ ότι δεν συγκρατήθηκα να γράψω τα εύγε μου γιατί ο κ. Δένδιας έκανε τα αυτονόητα" ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης προσθέτοντας ότι "έγινε επιτέλους αυτό που έπρεπε ώστε να γίνει η χώρα κανονικό κράτος. Επιτέλους η Ελλάδα έχει Πρωθυπουργό", συμπλήρωσε.

Κατά τον κ. Γεωργιάδη, οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ που εδώ και πέντε μήνες προσφέρουν πλήρες ενημερωτικό πρόγραμμα όπως επιτάσσουν το Σύνταγμα και οι νόμοι, είναι "άνθρωποι που είχαν καταλάβει ένα δημόσιο κτήριο για να κάνουν το κέφι τους". Ο ίδιος μάλιστα εξέφρασε απορία για άλλους δημοσιογράφους που τολμάνε να τους υποστηρίζουν.


πηγή:toxwni.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *