Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Άφησαν ελεύθερους τους τρείς από τους έξι του Οίκου Ναύτου

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή, οι τρεις από τους έξι κατηγορουμένους για την επιχείρηση απάτης σε βάρος του Οίκου του Ναύτου. 

 Ελεύθερη αφέθηκε και η γυναίκα που ως υπάλληλος του ταμείου φέρεται να έχει υπογράψει ύποπτο ένταλμα για πληρωμή χρημάτων του ταμείου.Της επιβλήθηκε ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, η εμφάνιση στο Α.Τ. μία φορά το μήνα και χρηματική εγγύηση ύψους 100 χιλιάδων ευρώ

 Οι υπόλοιποι δύο είναι ο σύζυγός της και ο σύντροφος της άλλης υπαλλήλου. Και οι έξι συνελήφθησαν με την κατηγορία ότι πρότειναν σε κλινικάρχη να εισπράξει με πλαστά παραστατικά 1 εκ. ευρώ από τον Οίκο Ναύτου και να τα μοιραστούν. Η αστυνομία κατέγραψε τις συνομιλίες τους ενώ ως λογιστής του κλινικάρχη εμφανίστηκε στις συναλλαγές αστυνομικός. 








Πηγή: lifo








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *