Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε τα αποτελέσματα των εκλογών συνεδρίου ΑΔΕΔΥ 2013

Αποτελέσματα εκλογών συνεδρίου ΑΔΕΔΥ 2013

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 έληξε με την εκλογή νέου Γενικού Συμβουλίου το συνέδριο της ΑΔΕΔΥ. Το συνέδριο εξελίχτηκε μέσα από ένταση και εξέλεξε την νέα σύσταση του ΓΣ της ΑΔΕΔΥ. Ως υποψήφιοι στις διαδικασίες συμμετείχαν οι συναδελφοί μας Νίκος Σπαθάς (Δημοσιοϋπαλληλική Ανατροπή) και Στέλιος Βελιγράδης (Ριζοσπαστική Συνεργασία). Σε μια δύσκολή εκλογική διαδικασία ο συνάδελφος Σπαθάς κατάφερε αξιοπρεπή παρουσία χωρίς όμως να εκλεγεί. Ιδιαίτερα ευχάριστο γεγονός αποτελεί η άνετη εκλογή του συναδέλφου Βελιγράδη στο νέο ΓΣ. Η εκλογή του αποτελεί κατάληξη σταθερής πολύχρονης και επίμονης δραστηριοποίησής του στον χώρο της ΑΣΚ-ΟΤΑ. Ως Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου τον συγχαίρουμε και είμαστε σίγουροι ότι θα διαθέσει με επιτυχία όλες τις δυνάμεις του στην υπεράσπιση των πληττόμενων εργασιακών σχέσεων στο δημόσιο τομέα. Επίσης πιστεύουμε ότι ενδυναμώνεται και ο σύλλογος μας με την αμεσότητα που δημιουργήθηκε στις σχέσεις μας με την ΑΔΕΔΥ.
Η επόμενη μέρα απαιτεί εγρήγορση της νέας ηγεσίας της ΑΔΕΔΥ με τις απολύσεις και την φτωχοποίηση στο μόνιμο καρνέ της κυβέρνησης, ελπίζουμε να διαψεύσει η νέα ΑΔΕΔΥ την θεώρηση της ως γραφειοκρατικό μηχανισμό.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ

Ελευθέριος Χρ. Αβραμίδης

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *