Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Αριδαία: Ημιμαραθώνιος με βροχή, ιερωμένο και μητέρα με το μωρό της!

Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε χθες (01/12) πρωινές ώρες τους κατοίκους και επισκέπτες της τοπικής κοινότητας Λουτρακίου-Πέλλας.
Έκπληκτοι έβλεπαν την οδό από και προς τα Λουτρά-Πέλλας μέχρι και το χωριό Λουτράκι, να είναι... γεμάτη από κάθε είδους ηλικίας ανθρώπους με αθλητική και όχι μόνο! περιβολή, οι οποίοι μετείχαν στον ημιμαραθώνιο που πραγματοποιήθηκε στην παραπάνω τοπική κοινότητα. Αν και οι καιρικές συνθήκες δε βοήθησαν όσο θα ήθελαν οι διοργανωτές και αθλητές,πράγματι πρόσφεραν ένα ευχάριστο θέαμα σε όσους έτυχε να παρακολουθήσουν αυτήν την εκδήλωση... εισπράττοντας μάλιστα το θερμό χειροκρότημα και τα ευμενή σχόλια τους.



 

Την παράσταση όμως... έκλεψαν δύο αθλητές, ένας άνδρας και μία γυναίκα (φώτο) και συγκεκριμένα, ένας ιερωμένος που έτρεχε φορώντας αντί για φόρμες το... ράσο του και μία γυναίκα-μητέρα που έλαβε μέρος μαζί με το μωράκι της το οποίο και αυτό... μετείχε στην εκδήλωση, όχι τρέχοντας, αλλά μέσα από το καροτσάκι που είχε η μητέρα του καθ΄όλη τη διαδρομή. Το ποιος τερμάτισε πρώτος δεν έχει και τόση σημασία. Σημασία έχει η συμμετοχή και μάλιστα κάτω από αντίξοοες καιρικές συνθήκες. Άλλωστε το χειροκρότημα των θεατών ήταν γι΄αυτούς το καλύτερο έπαθλο.


πηγη:karatzova

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *