Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Πότε θα καταβληθεί το δώρο των Χριστουγέννων στους ανέργους

Για το έκτακτο βοήθημα των 200 ευρώ στους μακροχρόνια ανέργους αλλά και για την καταβολή του δώρου Χριστουγέννων μίλησε ο διοικητής του ΟΑΕΔ Θεόδωρος Αμπατζόγλου.


Ο επικεφαλής του ΟΑΕΔ, δήλωσε στην εκπομπή του Γιώργου Παππαδάκη στον ΑΝΤ1, πως το δώρο των Χριστουγέννων θα καταβληθεί στους ανέργους από τον ΟΑΕΔ από τις 16 έως και τις 23 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, μιλώντας και για το έκτακτο βοήθημα στους μακροχρόνια ανέργους ηλικίας 20-65 ετών για 12 μήνες, ο κ. Αμπατζόγλου διευκρίνισε πως μέχρι πρόσφατα οι μακροχρόνια άνεργοι ήταν για την ηλικία 45-65. «Τώρα, πλέον προωθείται μία νέα ρύθμιση, με την οποία ανοίγει η ηλικιακή "βεντάλια", δηλαδή είναι πιο πολλοί οι δικαιούχοι από 20-65», τόνισε. 
ΠΗΓΗ: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *