Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Διαβάστε τι έκαναν οι ομάδες μας: Αλμωπός Αριδαίας, Άρης Λουτρακίου, ΑΣ Πρόμαχοι, Δόξα Εξαπλατάνου Ηρακλής Γαρεφίου, Όλυμπος Αψάλου και Εθνικός Αριδαίας

Διαβάστε τι έκαναν οι ομάδες μας: Αλμωπός Αριδαίας, Άρης Λουτρακίου, ΑΣ Πρόμαχοι, Δόξα Εξαπλατάνου Ηρακλής Γαρεφίου, Όλυμπος Αψάλου και Εθνικός Αριδαίας




 Ορφέας Ριζαρίου - Αλμωπός Αριδαίας 1-2

Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο ο Αλμωπός πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην ομάδα του Ορφέα. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 41' με τον Παπουλίδη, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο β΄μέρος με τον Ελευθεριάδη στο 53'. Το νικητήριο γκολ για την ομάδα της Αριδαίας σημείωσε ο Παπαδόπουλος με όμορφη κεφαλιά στο 80'. 
*Στο τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι έκαναν παράπονα για την διαιτησία.
 



Ηρακλής Γαρεφίου - ΑΣ Πρόμαχοι 3-3

Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στο Γαρέφι και του Προμάχους όμως το τελικό  3-3 "χόρτασε" τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων. Οι σκόρερ του αγώνα: 1 - 0 Σίσκος Θ. (12') 2 - 0 Μάρκου Μ. (14') 2 - 1 Καραδοσίδης (31') 2 - 2 Καραδοσίδης (36') 2 - 3 Μούγιος (78') 3 - 3 Μάρκου Χ. (90')





Άρης Νησιου - Εθνικός Αριδαίας 4-0

Βαριά ήττα για την ομάδα του Εθνικού καθώς δεν μπόρεσε να αντισταθεί στην ανωτερότητα του αντιπάλου. Το πρώτο μέρος άνηκε καθαρά στους φιλοξενούμενους με το 2-0 σκορ ημιχρούνου να μην αφήνει πολλά περιθώρια στην ομάδα της Αριδαίας να αντιδράσει. Ενώ και το δεύτερο ημίχρονο ήταν καρμπόν του πρώτου με το τελικό 4-0 να είναι απόλυτα δίκαιο. Οι σκόρερ του αγώνα: 1 - 0 Μαυρογιαννάκος (15'), 2 - 0 Κολυμάνης (34'), 3 - 0 Γκίνης (51'),
4 - 0 Κολυμάνης (75').



Δόξα Εξαπλατάνου - Άρης Προφήτη Ηλία 3-1

Χωρίς σταματημό συνεχίζει η Δόξα όπου επικράτησε δίκαια τον Άρη Προφήτη Ηλία. Ο Παρτσανάκης και ο Κουντουράς οι σκόρερ της Δόξας στο πρώτο ημίχρονο, ενώ μείωσε ο Λέσης στο 44'. Στο δεύτερο ημίχρονο ξανά ο Παρτσανάκης πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 69' και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.



Όλυμπος Αψάλου - Άρης Λουτρακίου 1-1

Σε ένα "γεμάτο" παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες Όλυμπος Αψάλου και Άρης Λουτρακίου έμειναν στο Χ και μοιράστηκαν από έναν βαθμό. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 70' με ωραίο πλασε του Σπριτ, ενώ ο Σαμαράς στο 79' με πολύ όμορφο γκολ έφερε το μας στα ίσια για το τελικό 1-1.


ialmopia.gr

https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *