Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΦΟ Αριδαίας - Βατανιακός Σάρισα 94-58 (vids)

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Φ.Ο.Α απέναντι στην ομάδα του Βατανιακού με το τελικό σκορ (94-58) να τα λέει όλα!



Η ομάδα της Αριδαίας μπήκε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και με πολύ καλή άμυνα προηγήθηκε στο ημίχρονο με ( 40-25 )!

Στο 2ο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε και αυξάνοντας τα ποσοστά ευστοχίας οι παίχτες του Λ.Λούση ξέφυγαν με ακόμα μεγαλύτερη διαφορά!Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δώσουν και οι 2 ομάδες μεγάλο χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς αθλητές.

Έτσι φτάσαμε στο τελικό( 94-58 ).Για την ομάδα του Φ.Ο.Α όλοι οι παίχτες έπαιξαν πολύ καλά και είχαν μεγάλα ποσοστά ευστοχίας.Πολύ καλή εμφάνιση από τον Γ.Μίσκο που έδειξε πως μπορεί να βοηθήσει όποτε του ζητηθεί.

Το επόμενο Σάββατο η ομάδα του Φ.Ο.Α θα ταξιδέψει στο Πολύκαστρο όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Εύαθλο για το ντέρμπι κορυφής!

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: A(19-8), B(40-25), Γ(66-42), Δ(94-58).

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Λούσης): Tαρασίδης, Τοπαλίδης 14, Χαραλαμπίδης 12, Μπεγλόπουλος 14(4), Παπαβραάμ 15, Αβραμίδης 16(4), Γκαλίτσος 4, Μίσκος 8(2), Υφαντίδης 11.

ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ (Λιανός): Ζήσης , Μαχαιρίδης 2, Σιαπάκας 2, Μπαλαρμάς 21, Χατζηκωνσταντίνου , Πόσιος , Φελεκίδης 3(1), Παπαγιάννης 7, Τζήμας , Κόκκινος 12, Βαρβούτης 11.
Δείτε βίντεο από το παιχνίδι:


ialmopia.gr

https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *