Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Η "ματωμένη" θάλασσα (vid & pics)

Φοβισμένοι έφυγαν οι λουόμενοι από παραλία της Αυστραλίας όταν άρχισε να παίρνει πορφυρό χρώμα (Vid+Pics)



Μοιάζει σαν σκηνή από την ταινία τα "Σαγόνια του καρχαρία". Οι σέρφερς και οι λουόμενοι έφυγαν φοβισμένοι από την διάσημη παραλία Bondi Beach της Αυστραλίας όταν είδαν το χρώμα του νερού να γίνεται κόκκινο.

Σύμφωνα με την Sydney Morning Herald τo φυσικό φαινόμενο που προέρχεται από τα φύκια που συγκεντρώνονται μεταξύ τους και εμφανίζουν μικροσκοπικά άνθη ήταν υπεύθυνο για το μεγάλο αριθμό νεκρών ψαριών στις παραλίες της Αυστραλίας.

Οι αρχές συμβούλευσαν τους τουρίστες να αποφύγουν τις παραλίες διότι τα υψηλά επίπεδα αμμωνίας μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμό στα μάτια και στο δέρμα.



Bondi Beach Turns Bloody Red in Australia από stefanelonikitelo



Ο Bruce Hopkins, ναυαγοσώστης της παραλίας ανέφερε " Το νερό είχε μια έντονη μυρωδιά ψαριού".

Η Bondi Beach είναι μία από τις πιο γνωστές παραλίες της Αυστραλίας, και προστέθηκε στον Εθνικό Κατάλογο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της χώρας το 2008.










http://www.ialmopia.gr/search/label/PHOTOS


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *