Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

ΚΠ Όραμα : 5η Ομιλία στην Έδεσσα με θέμα '' Υπερασπίζοντας τα Δικαιώματα των Ανηλίκων ''

Τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00 - 20:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Υπερασπίζοντας τα Δικαιώματα των Ανηλίκων» με εισηγητή τον κ. Γιώργο Μόσχο, Νομικό – Εγκληματολόγο, Βοηθό Συνήγορο του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού.


Η ομιλία πραγματοποιείται ως συνέχεια της προσπάθειας μας (περσινός εισηγητής ήταν ο κ. Γιαννόπουλος από το «Χαμόγελο του Παιδιού») με στόχο την ευαισθητοποίηση των ενηλίκων για την φροντίδα και την προστασία των παιδιών. 


Η παρουσία Φορέων, Γονέων, Εκπαιδευτικών κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική ! 


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την Ιστοσελίδα του «Συνηγόρου του Παιδιού» http://www.0-18.gr, να τηλεφωνήσετε στο 800.11.32000 (γραμμή για παιδιά) ή να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Πρόληψης στο 23810-51174, www.kporama.gr



Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις.





Η Υπεύθυνη της Δράσης 

Φωτεινή Τερζή 

Κοινωνική Λειτουργός 







0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *