Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Η Miley Cyrus του Καματερού!

Η Miley Cyrus του Καματερού!Τα πάντα για την τηλεθέαση. Δεν έχει τέλος ο «πόλεμος των πρωινάδικων», παρ' ότι όπως δείχνουν τα στοιχεία, νικητής έχει ήδη κριθεί ο Ant1 και το Πρωινό του.

«Παιδιά μου κάνετε πλάκα! Δεν φοράει τίποτα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας. Η δε Λάουρα είπε χαρακτηριστικά: «Το καθιστικό μου έχει παγώσει» για να της απαντήσει ο Γιώργος Λιανός: «Το καθιστικό σου έχει και χολ πριν μπεις». Η νεαρή παρουσιάστρια είπε ότι δεν καταλαβαίνει και η μπάλα κατεδάφισης άρχισε να κουνιέται και η Λάουρα άρχισε να τσιρίζει από τον φόβο της.

Που να το φανταζόταν η Λάουρα όταν ξεκίνησε στο Πρωινό ότι θα περνούσε από τέτοιες δοκιμασίες και θα άκουγε τέτοια σχόλια!

Δείτε το βίντεο:






ΠΗΓΗ: crimenet.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *