Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

«Εμφύλιος» στη Χρυσή Αυγή: Ο Κασιδιάρης «τρώει» τον Μιχαλολιάκο;

«Εμφύλιος» στη Χρυσή Αυγή: Ο Κασιδιάρης «τρώει» τον Μιχαλολιάκο;Σε τεντωμένο σχοινί, που είναι μάλιστα έτοιμο να σπάει, βρίσκονται οι σχέσεις του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου με τον υπαρχηγό του Ηλία Κασιδιάρη.

Εδώ και καιρό υπάρχει η φήμη πως οι σχέσεις των δυο ανδρών έχουν «παγώσει» ενώ όπως γράφει σήμερα ο «ΒΗΜΑτοδότης», οι πληροφορίες επιμένουν ότι οι σχέσεις του Ηλία Κασιδιάρη με τον Μιχαλολιάκο «βρίσκονται στο χειρότερο σημείο τους».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο κ.Κασιδιάρης μετέτρεψε σε προσωπικό σόου τη φιέστα της Χρυσής Αυγής το Σάββατο για την επέτειο των Ιμίων. Αυτός έκανε την ανακοίνωση για την ίδρυση της Εθνικής Αυγής, αυτός ήταν ο κύριος ομιλητής και αυτός ήταν ο υπεύθυνος των ομιλητών. Ετσι δεν μίλησαν σε αυτή τη συγκέντρωση ούτε η κυρία Ελένη Ζαρούλια, σύζυγος του «αρχηγού», ούτε η κόρη της κυρία Ουρανία Μιχαλολιάκου ούτε καν κάποιος άνθρωπος του κ. Χρ. Παππά. Μίλησαν μόνο οι δικοί του άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους και η σύζυγος του «υπαρχηγού» του κ. Ηλιόπουλου. Υπήρξε βεβαίως ηχογραφημένο μήνυμα του κ. Μιχαλολιάκου, αλλά ο «αρχηγός» δεν έκανε κουβέντα ούτε για νέο κόμμα ούτε για τη λεγόμενη Εθνική Αυγή. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Οι σχέσεις του κ. Μιχαλολιάκου με τον κ. Κασιδιάρη βρίσκονται στο χειρότερο σημείο τους, γράφει ο «ΒΗΜΑτοδότης» και συνεχίζει: Η κυρία Ζαρούλια αποφεύγει να μιλάει μαζί του και ο φερόμενος ως «υπαρχηγός» του εθνικιστικού μορφώματος και υπόδικος για εγκληματικές πράξεις αναζητά νέες εθνικιστικές περιπέτειες.

Ο κ. Κασιδιάρης μάλιστα φέρεται να προωθεί δικούς του υποψήφιους περιφερειάρχες και να αναζητά και... εφημερίδα. Η εφημερίδα του κόμματος «Χρυσή Αυγή» έχει εκδότη τον κ. Μιχαλολιάκο, κάτι που δεν ικανοποιεί τον υπόδικο Κασιδιάρη εν όψει και των δημοτικών εκλογών. Ετσι άνθρωποί του προσέγγισαν την περασμένη Τρίτη (στη Γλυφάδα) τον εκδότη της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος» και ζήτησαν συνεργασία, παρότι εδώ και χρόνια βρίσκονται στα μαχαίρια.

Το ερώτημα παραμένει: Ολα αυτά που κάνει ο κ. Κασιδιάρης είναι σε γνώση του «αρχηγού»; Τα εγκρίνει;

πηγή:protothema.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *