Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ ο αστρολόγος Νίκος Χορταρέας -Οι 710.000 που ξέχασε να δηλώσει και η κατάσχεση της Ferrari

Στα δίχτυα του ΣΔΟΕ ο αστρολόγος Νίκος Χορταρέας -Οι 710.000 που ξέχασε να δηλώσει και η κατάσχεση της FerrariΣε νέα μπλεξίματα ο Νίκος Χορταρέας που έπεσε στα «δίχτυα» του ΣΔΟΕ, καθώς βρέθηκαν σε λογαριασμό του 710.000 ευρώ, τα οποία είχε παραλείψει να δηλώσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, το τηλεοπτικό μέντιουμ, που σύμφωνα με χθεσινές πληροφορίες, είχε αφήσει αδήλωτο το -διόλου ευκαταφρόνητο- ποσό των 710.000 ευρώ στην Εφορία, δεν είναι άλλος από τον Νίκο Χορταρέα.

Τώρα ο αστρολόγος-μέντιουμ θα υποχρεωθεί είτε να πληρώσει το πρόστιμο στην Εφορία, το οποίο μάλιστα ανέρχεται στο 40% του ποσού, είτε θα αρνηθεί την οφειλή και θα προσφύγει στα φορολογικά δικαστήρια.

Η χλιδάτη ζωή, η νέα επιχείρηση και η Ferrari που κατασχέθηκε

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, ο 58χρονος που απέκτησε το κληρονομικό χάρισμα από τη μητέρα του και προσέφερε τις υπηρεσίες του σε δεκάδες επωνύμους της ελληνικής σόουμπιζ τα τελευταία χρόνια, ζει στη Θεσσαλονίκη.

Πέρα από την αστρολογία και τη... μαντική, ένα άλλος τομέας στον οποίο δραστηριοποιήθηκε ο Νίκος Χορταρέας ήταν το τραγούδι. Μάλιστα έχει βγάλει και δικο του CD. Ωστόσο, αδιαμφισβήτητα, η μεγάλη του αγάπη ήταν και παραμένει η χλιδάτη ζωή: Ακριβά αυτοκίνητα, ταξίδια, πανάκριβα ξενοδοχεία, σκάφη και έντονη νυχτερινή ζωή.

Η πρώτη χρονιά που πρέπει να άγγιξε τον Νίκο Χορταρέα, πρέπει να ήταν το 2011. Ενα χρόνο περίπου είχε αγοράσει μια πανάκριβη κατακόκκινη Ferrari με την οποία κυκλοφορούσε στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Ομως, λίγους μήνες αργότερα, κάποια στιγμή μέσα στο 2011, όπως ξέχασε να δηλώσει τις 710.000 ευρώ, έτσι ξέχασε και να καταβάλλει τη δόση για το πανάκριβο κόκκινο αυτοκίνητό του. Ετσι, το 2011 η εταιρεία αφού δεν εισέπραττε τα γραμμάτια, αναγκάστηκε να κατασχέσει στην αστραφτερή Ferrari του Νίκου Χορταρέα.

Ο μελλοντολόγος από το 2011 και έπειτα έχει σταματήσει τις τηλεοπτικές εμφανίσεις και έχει αποτραβηχτεί στη Θεσσαλονίκη. Οι άνθρωποι που γνωρίζουν την καθημερινότητά του είναι ελάχιστοι. Ωστόσο, στο προφίλ του στο Facebook οι φωτογραφίες μαρτυρούν ότι δεν ξέχασεε τις μεγάλες του αγάπες, αφού τον βλέπουμε να οδηγεί πανάκριβες μηχανές, να απολαμβάνει ήρεμες στιγμές σε σκάφη αναψυχής και να διασκεδάζει σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας.

Πάντως, αφού αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας άρχισε να βγάζει αφίσες διαφημίζοντας τις νέες του δραστηριότητες: Σε γνωστό καφέ της Κυψέλης, αλλά και σε αντίστοιχα της επαρχίας, μόλις οι πελάτες έπιναν τον καφέ τους, ο Νίκος Χορταρέας τους έλεγε το φλιτζάνι. Χωρίς επιβάρυνση...



πηγή: iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *