Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Έσκισαν το Κοράνι και πέταξαν προκηρύξεις της ΧΑ

Έσκισαν το Κοράνι και πέταξαν προκηρύξεις της ΧΑΗ αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα - Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για τα όσα έγιναν στο μουσουλμανικό νεκροταφείο...

Μεγάλη αναστάτωση το πρωί της Κυριακής (23-02-2014) στο Μουσουλμανικό Νεκροταφείο της Ρόδου. Όπως κατήγγειλε μιλώντας στη ''Ροδιακή'' ο Μουσταφά Σιέχ (πρώην πρόεδρος του συλλόγου Μουσουλμάνων Ρόδου) το θέαμα που αντίκρισαν ήταν ανατριχιαστικό για τους ίδιους και την θρησκεία τους.

Αγνωστοι είχαν κάνει κομμάτια ένα κοράνι ενώ ταυτόχρονα στην είσοδο του νεκροταφείου είχαν ρίξει και προκηρύξεις της Χρυσής Αυγής. Οι αρμόδιες αρχές πάντως είναι εξαιρετικά προσεκτικές και επιφυλακτικές στο γεγονός αυτό και αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα σε σχέση με την ταυτότητα των δραστών, ακόμη και αυτό της προβοκάτσιας.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Χρυσή Αυγή της Ρόδου, αναφέρεται συγκεκριμένα για το περιστατικό: ''Πληροφορηθήκαμε για ένα συμβάν στο μουσουλμανικό νεκροταφείο της Ρόδου. Η Τ.Ο. Ρόδου δηλώνει επίσημα ότι ουδεμία σχέση έχει με την παραπάνω ενέργεια και καταδικάζει το γεγονός. Σας ενημερώνουμε ότι το μουσουλμανικό νεκροταφείο της Ρόδου αποτελεί για μας πολιτιστική κληρονομιά'.


πηγή: newsit.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *