Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Υπογράφηκε η σύμβαση για τον καθαρισμό του Κωπηλατοδρομίου του Λουδία

Την υλοποίηση ενός νέου έργου υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού - Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης με τον εργολήπτη δημοσίων έργων κ. Βασίλειο Βασιλειάδη. Πρόκειται για το έργο «Καθαρισμός παραποτάμιας βλάστησης του ποταμού Λουδία στην περιοχή του υφιστάμενου Κωπηλατοδρομίου», προϋπολογισμού 40.000,00 ευρώ. 


Είναι ένα σημαντικό έργο το οποίο αναβαθμίζει και προστατεύει την παραποτάμια περιοχή κατά μήκος των εγκαταστάσεων του Διεθνούς Κωπηλατοδρομίου, στο οποίο προπονούνται οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και φιλοξενούνται εθνικές και διεθνείς αποστολές. 



Ο κ. Θεοδωρίδης, αναφορικά με το έργο δήλωσε: «Ο καθαρισμός της όχθης του Λουδία είναι ένα έργο περιβαλλοντικής αναβάθμισης που το οφείλουμε στους αθλητές και τις αθλητικές οργανώσεις που πραγματοποιούν προπονήσεις και αγώνες στην περιοχή μας. Ο Λουδίας αποτελεί έναν από τους σημαντικούς και καταξιωμένους τουριστικούς πόλους της Π.Ε. Πέλλας. Όλο το χρόνο φιλοξενούνται στην περιοχή αθλητές, συνοδοί-επισκέπτες και αθλητικοί παράγοντες οι οποίοι θέλουμε να νιώθουν ασφάλεια και να απολαμβάνουν πλήρως την ομορφιά και τα μοναδικά πλεονεκτήματα για κωπηλασία που προσφέρει ο Λουδίας. Στις προθέσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Περιφερειάρχη κ. Απόστολου Τζιτζικώστα εξάλλου είναι η πλήρης περιβαλλοντική εξυγίανση και ανάδειξη του Λουδία, της Τάφρου 66 και των υπολοίπων ποταμών που διατρέχουν την Πέλλα. Στο σημείο αυτό πρέπει να τονίσω την αγαστή συνεργασία που έχουμε με τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών και τον Πρόεδρο κ. Νίκο Θωμαϊδη. Μέσα από τον εποικοδομητικό διάλογο και τη συχνή επικοινωνία με αθλητικούς και πολιτιστικούς φορείς της Πέλλας εστιάζουμε στα προβλήματα και προσπαθούμε για την επίλυση τους ».




ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *