Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ιορδάνης Τζαμτζής : '' Άμεσες ενέργειες του ΕΛΓΑ μετά τη χθεσινή χαλαζόπτωση στο Νομό Πέλλας ''

Η χθεσινή σφοδρή χαλαζόπτωση στο νομό Πέλλας δεν ήταν ό,τι πιο ευχάριστο θα μπορούσαν να δουν οι αγρότες της περιοχής. Τα...τερτίπια του καιρού προκάλεσαν την παρέμβαση του Βουλευτή Νομού Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή.


Ο κ. Τζαμτζής σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε τόσο με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Έξαρχο Βασίλη όσο και με τον Προϊστάμενο του Υποκαταστήματος ΕΛΓΑ Βέροιας κ. Κουνδουρά Μιχάλη, αφού τους ενημέρωσε για τις περιοχές που έχουν χτυπηθεί από το χαλάζι, τους ζήτησε να ενεργοποιηθεί άμεσα ο μηχανισμός του ΕΛΓΑ για να δουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί στα κηπευτικά είδη και στις πρωιμανθείς ποικιλίες των οπωροφόρων δέντρων. 


Τόσο ο κ. Έξαρχος όσο και ο κ. Κουνδουράς διαβεβαίωσαν τον κ. Τζαμτζή ότι θα ενεργήσουν άμεσα ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που απαιτούνται.


Υπενθυμίζουμε ότι χαλαζόπτωση έπληξε και την πόλη της Αριδαίας χθες το απόγευμα. Δείτε το σχετικό βίντεο στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.ialmopia.gr/2014/02/video_23.html





www.ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *