Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διανέμει 45.000 χειρουργικές μάσκες σε εννέα δομές υγείας σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας διανέμει 45.000 χειρουργικές μάσκες σε εννέα δομές υγείας σε Ημαθία, Κιλκίς, Πέλλα, Πιερία, Σέρρες και Χαλκιδική

Στη διανομή 45.000 χειρουργικών μασκών προχωράει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις περιφερειακές δομές υγείας των έξι Περιφερειακών Ενοτήτων εκτός Θεσσαλονίκης.

Υπό την εποπτεία των Αντιπεριφερειαρχών Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη, Πέλλας Ιορδάνη Τζαμτζή, Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου, Σερρών Παναγιώτη Σπυρόπουλου και Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργου και σε συνεργασία με την 3η και 4η Υγειονομική Περιφέρεια, το υγειονομικό υλικό διανέμεται σε εννέα περιφερειακές δομές υγείας.

Συγκεκριμένα μάσκες παρέλαβαν τα νοσοκομεία Βέροιας, Νάουσας, Σερρών, Κατερίνης, Έδεσσας, Γιαννιτσών, Κιλκίς, Χαλκιδικής και το κέντρο υγείας Γουμένισσας.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, «απόλυτη προτεραιότητά μας είναι να καλύψουμε τις ελλείψεις και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού σε όλη την Κεντρική Μακεδονία. Εξασφαλίσαμε εγκαίρως και παρά τις δυσκολίες, λόγω ελλείψεων στην παγκόσμια αγορά, είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής και τα διανέμουμε στους συμπολίτες μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Σήμερα ολοκληρώθηκε η διανομή νέου φορτίου με μάσκες στις μονάδες υγείας εκτός Θεσσαλονίκης, ενώ ήδη έχουμε διανείμει μάσκες, γάντια και αντισηπτικά σε όλα τα νοσοκομεία, τα κέντρα υγείας, το ΕΚΑΒ, την ΕΛΑΣ, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό. Θα συνεχίσουμε και τις επόμενες μέρες να ενισχύουμε όσους δίνουν από την πρώτη γραμμή τη μάχη ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού. Είναι χρέος μας και το έμπρακτο ευχαριστώ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την τιτάνια προσπάθειά τους να προστατεύσουν όλους εμάς».


Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *