Σάββατο 11 Απριλίου 2020

ΚΑΒΟ ΑΜΟΡΕ

Δελτίο Τύπου


ΚΑΒΟ ΑΜΟΡΕ


Οι ΣΕΙΡΗΝΕΣ που σε μαγεύουν με το τραγούδι τους και σε φθάνουν στον βυθό. Ο πόνος του χωρισμού που στο τέλος σε βγάζει σε μια όμορφη ανατολή και λες ξανά ΦΕΓΓΕ ΚΑΡΔΙΑ. Η μάνα που ήθελε ν’ ακολουθήσω τον δρόμο της Αρετής, αλλά ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΘΕΟΣ. Τα χαρτιά της ευτυχίας που ενώ νομίζω πως τα βλέπω, είναι πάντα ΜΙΣΟΚΡΥΜΜΕΝΑ. Το ΠΑΖΑΡΙ των ισχυρών που κούρασε τους πολλούς. Μια κοπελιά που ντύθηκε ΑΝΘΙΣΜΕΝΗ ΜΥΓΔΑΛΙΑ για να βρει τη χαρά. Ο ΕΡΩΣ που τα δίνει όλα κι η ΕΡΙΣ που τα παίρνει όλα. Ο ανεκπλήρωτος έρωτας, το ΚΑΒΟ ΑΜΟΡΕ. Δυο ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΓΑΛΕΡΕΣ που κάνουν τις νύχτες φωτεινές. Οι ξεχασμένοι από ανθρώπους και θεούς ΑΠΟΝΤΕΣ. ΕΙΝ’ Η ΨΥΧΗ μια πεταλούδα και το πέταγμά της ατέρμονο. Ο ΤΖΙΜΙ ΑΠ’ΤΗΝ ΙΝΤΙΑΝΑ και το σκοτωμένο αμερικάνικο όνειρο.


12 τραγούδια που προσδοκούν να σας ταξιδέψουν! Δυο ανερχόμενοι δημιουργοί, ο Χρήστος Παπανίκος στη μουσική και η Αγγελική Καραπάνου στους στίχους.

Συνοδοιπόροι τους στην ερμηνεία των τραγουδιών, o καταξιωμένος Τάκης Κωνσταντακόπουλος, που έχει συνομιλήσει με το έργο των μεγαλύτερων Ελλήνων ποιητών και συνθετών, o Βαγγέλης Κορομηλής, τραγουδιστής των μπουάτ, γνωστός από τη θητεία του στην Απανεμιά, o Γιώργος Ντόβολος, πιστός στη σπουδή της βυζαντινής και παραδοσιακής μουσικής, που τις υπηρετεί από διάφορα πόστα, o Γιάννης Σωτηρόπουλος, που μας πρωτοσυστήθηκε ως παραδοσιακός τραγουδιστής, στο THE VOICE OF GREECE και τέλος ο ανερχόμενος και πολλά υποσχόμενος Αχιλλέας Μωραΐτης.

Οι μουσικοί που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σ’ αυτή τη δουλειά είναι ο Χρήστος Παπανίκος, ο Στέφανος Χατζηαναγνώστου, η Ελένη Φουρλάνου, ο Βαγγέλης Κωνσταντινόπουλος κι ο Βάγιος Τσατσαλίδης.

Τον πίνακα στο εξώφυλλο φιλοτέχνησε ο Γιώργος Κωνσταντινίδης.

Τα video clips επιμελήθηκε η Ελένη Μέη Ασημακοπούλου.

Κυκλοφορεί σε CD, αλλά και σε ψηφιακή διανομή από τον Καθρέφτη ήχων αληθινών www.musicmirror.gr

Θα το βρείτε στις ψηφιακές πλατφόρμες:


Download links


▶iTunes https://apple.co/39pOlSG


▶Amazon https://amzn.to/2WJLEJf


▶Google Play https://bit.ly/2QPgZpQ


Streaming links


▶Spotify https://spoti.fi/2JnQtzK


▶Deezer https://bit.ly/3dEOeq3


▶Tidal https://bit.ly/2UoduZL



Ακούστε το ομώνυμο τραγούδι «Κάβο Αμόρε»!



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *