Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Αντίδραση του Δημάρχου Αλμωπίας για την απαγόρευση μεταφοράς του Αγίου Φωτός

"Στεναχωρήθηκα πραγματικά που ο κ Χαρδαλιάς δε μας επιτρέπει να φέρουμε το Άγιο Φως στα σπίτια των Δημοτών μας.

Οφείλουμε όμως όλοι μας να σεβόμαστε τις υποδείξεις για το κοινό καλό.

Αυτό όμως που με θύμωσε είναι ότι ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες, ακόμα και όταν όλοι δοκιμαζομαστε με αυτόν τον τρόπο, κάποιοι, ευτυχώς λίγοι, έχουν ακόμη διάθεση για αντιπολίτευση.

Και ακόμη περισσότερο με θυμώνει η οικειοποίηση του Θεού αυτές τις Άγιες Μέρες.

Δεν περίμενα ποτέ να χαρεί κάποιος που δε θα πραγματοποιηθεί αυτή μου η επιθυμία. Μικροπρέπεια ή κακία, δεν με ενδιαφέρει.

Ας συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε και να κάνουμε το καλύτερο για αυτόν τον τόπο, αυτές τις Άγιες και δύσκολες μέρες!

Η πρόταση έγινε μετά από συζήτηση με τους τοπικούς ιερείς, οπότε ούτε σε ξένα χωράφια μπαίνουμε ούτε έχουμε σκοπό να εκμεταλευτουμε κάτι που γίνεται εδώ και πολλά χρόνια.

Συνήθως το αναστασιμο φως το φέρνουν διάφοροι εθελοντές στους διάφορους ναούς, ήμουν και είμαι ένας από αυτούς.

Δέχομαι συμβουλές από πιο παλιούς στην αυτοδιοίκηση αλλά μέχρι εκεί, και γω κατέθεσα στεφάνι την 25η Μαρτίου με τον πάτερ Στέφανο, κάναμε τρισαγιο στο ηρώον της Αριδαιας πολύ απλά γιατί έτσι το αισθάνομαι, ούτε γάλα πήγα να χυσω, ούτε να ανακατευτώ πουθενά και στο κάτω κάτω για αυτό είναι τα τηλέφωνα, παράδειγμα Χρήστο νομίζω ότι εκεί στην ανακοίνωση έκανες λάθος δες το λίγο.

Όπως και να χει θα ήθελα περισσότερους εθελοντές στην καθημερινή δύσκολη διαδικασία της εξυπηρέτησης των κατοίκων της Φουστανης, που καθημερινά όλοι μου οι δημοτικοί σύμβουλοι και συνεργάτες πόρτα πόρτα μοιράζουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης οπότε τι πιο λογικό να μοιραστεί και το Άγιο Φως στους αποκλεισμενους κατοίκους, αλλά και σε όλους τους υπόλοιπους Αλμωπες.

Ειλικρινά, ποια η διαφορά, στην Φουστανη πάμε καθημερινά 2 φορές την ημέρα μόνο για διανομή. Τι θα πείραζε; Τι θα ακυρωνε;

Σε όλη αυτή την προσπάθεια που γίνεται Εμείς όχι μόνο ακούμε αλλά και μιλάμε καθημερινά με τους ειδικούς και συγκεκριμένα τον κύριο χαρδαλια.

Ως δήμαρχος ευχαριστώ όλους όσους προσφέρετε οτιδήποτε για να ξεπεραστεί αυτή η κρίση και εύχομαι να τελειώσει σύντομα.

Μην τα ισοπεδώνετε κάποιοι όλα επειδή την πρόταση την έκανε ο Μπατσης αλλά αν την έκανε άλλος για εσάς πιο αγαπητός μετά θα ήταν αστοχία της κυβέρνησης και.

Θα έπρεπε να ξαναδεί το θέμα και όλα τα σχετικά εύχομαι καλό υπόλοιπο ημέρας ραντεβού στον αγώνα μας όσοι ενδιαφέρεστε πάρτε τηλέφωνο."

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *