Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Παραλαβή αυτοκινήτου από το Δήμο Σκύδρας για το Βοήθεια στο σπίτι

Ο Δήμος Σκύδρας παρέλαβε ένα αυτοκίνητο με δωρεάν παραχώρηση από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Autohellas Hertz στο πλαίσιο συνεργασίας με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.).

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου παράλληλα με τις ευχαριστίες της δήλωσε ότι το αυτοκίνητο αυτό έχει τεθεί από τις 9/4/2020 στη διάθεση των υπηρεσιών του Δήμου Σκύδρας και ειδικότερα του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα και γρηγορότερα οι συμπολίτες μας που έχουν πραγματική ανάγκη στήριξης κι αυτήν την κρίσιμη περίοδο που όλοι μαζί με αλληλεγγύη και κοινωνική υπευθυνότητα δίνουμε τη μάχη κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *