Σάββατο 11 Απριλίου 2020

ΕΚΑΣΚΕΜ: Ανακοίνωση Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου ΚΟΥΠΑ Κιλκίς

Τη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας, τη βιώνουμε όλοι μας λίγο πολύ με τον ίδιο επίπονο τρόπο, μια περίοδος ωστόσο που είναι ακόμα δυσκολότερη για κάποιους συμπολίτες μας. Για αυτούς που ένα πιάτο φακές, ένα κουτί μακαρόνια ή ένα αντισηπτικό δεν είναι καθόλου αυτονόητα, στην δική τους σκληρή καθημερινότητα. Για ανθρώπους που χρειάζονται τη συμπαράσταση των υπολοίπων για να ανταπεξέλθουν.

Έτσι λοιπόν σε συνεννόηση με το ΔΗΜΟ ΚΙΛΚΙΣ αποφασίσαμε να συνδράμουμε όσο είναι εφικτό, συγκεντρώνοντας τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία και θα παραδώσουμε σε αδύναμες οικονομικά οικογένειες της πόλης μας.

Ο σύλλογός μας έχει ήδη συγκεντρώσει με τις δικές του δυνάμεις τρόφιμα αλλά και είδη ατομικής προστασίας και υγιεινής, ωστόσο στοχεύοντας σε μεγαλύτερη βοήθεια ζητά από εσάς τους συνδημότες και συνανθρώπους μας, την άμεση υποστήριξή σας. Σας προσκαλούμε λοιπόν να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη χαρά σε κάποιους που τη χρειάζονται περισσότερο από εμάς. Ένα κιλό λάδι, λίγο αλεύρι, ένα κουτί γάλα, ή μια προστατευτική μάσκα, πιστέψτε μας, είναι ιδιαίτερα χρήσιμα. Μπορείτε να συνδράμετε με όποιο τρόπο θέλετε εισακούγοντας το κάλεσμα μας.

ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΓΑΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΟΝΤΟΥ 3 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ (ΑΠΟ ΤΙΣ 9:00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14:00) ΣΤΟΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (ΤΗΛΕΦΩΝΟ 6974-41.46.43) ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020.

Ακολουθεί μια ενδεικτική λίστα τροφίμων μακράς διαρκείας για δική σας διευκόλυνση.



ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ


1.ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2.ΖΑΧΑΡΗ
3.ΑΛΑΤΙ
4.ΞΥΔΙ
5.ΡΥΖΙ ΚΑΙ ΖΥΜΑΡΙΚΑ
6.ΒΡΩΜΗ
7.ΟΣΠΡΙΑ
8.ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ
9.ΜΑΓΙΑ
10.ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
11.ΣΑΛΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΕΛΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
12.ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΓΙΑΣ
13.ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΡΣΙ
14.ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΦΡΟΥΤΩΝ,ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ,ΚΡΕΑΤΟΣ
15.ΜΕΛΙ
16.ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
17.ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑ
18.ΠΑΣΤΕΛΙ , ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ
19.ΣΠΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΤΟΜΑΤΕΣ,ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΛΠ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *