Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Παραμένει στους Προμάχους ο Γιώργος Νάνος

Με τον ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ θα συνεχίσει να αγωνίζεται και αυτή τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν ο δεινός σκόρερ Γιώργος Νάνος (Μπάμπης).

Η συμφωνία έκλεισε χθες το απόγευμα, ύστερα από φιλική διαβούλευση που έγινε μεταξύ του ποδοσφαιριστή και μελών του Δ.Σ. του συλλόγου.

Έτσι με την προσθήκη του ογκόλιθου ποδοσφαιριστή, η ομάδα ενδυναμώνεται και με δεδομένο τον ηγετικό χαρακτήρα του Μπάμπη, αναμένεται μια πολύ ενδιαφέρουσα και πετυχημένη πορεία του συλλόγου, που έχει βάλει τον πήχη ψηλά.

Στη φιλική συνάντηση εκτός από τους εικονιζόμενους Γ. Νάνο, τον γενικό γραμματέα Α. Τανούρη, παρέστησαν ο γενικός αρχηγός Β. Δήμπαλας και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Δ. Μασλάρης.

Κατά τα άλλα, όλοι στον σύλλογο κινούνται στον ρυθμό των προετοιμασιών για το 3ο ΦΡΑΓΜΑ ΠΑΡΤΥ και οι διεργασίες βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο. Ο χώρος έχει σχεδόν διαμορφωθεί, παίρνοντας την τελική του μορφή, και τις επόμενες ημέρες αναμένεται η τροφοδοσία των ποτών και λοιπών υλικών.

Οι ιθύνοντες εκφράζουν τον ενθουσιασμό τους για την μεγάλη στήριξη, τόσο των χορηγών, όσο και των δεκάδων κατοίκων-εθελοντών. Οι παραγγελίες για τα μπλουζάκια έχουν σταματήσει, αλλά ο υπεύθυνος για το θέμα Αλέξης Νάνος(βράχος) μας ενημέρωσε, ότι την διάρκεια του πάρτι θα υπάρχουν έξτρα μπλουζάκια για όσους δεν πρόλαβαν.

Αύριο Τετάρτη 6/8 είναι προγραμματισμένη η πρώτη συνάντηση της ομάδας στο κοινοτικό γυμναστήριο "ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ" όπου θα γίνει ο αγιασμός και ένα φιλικό διπλό για μια πρώτη γνωριμία των παλιών και νέων παικτών και του προπονητικού τιμ.
 
 
 
 
πηγη: promahi-nea.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *