Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Διεθνώς ρεζίλι: Η Mirror κατακεραυνώνει την Αθήνα! 10 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες έχουν αφήσει τις εγκαταστάσεις τους και ρημάζουν!

Οδοιπορικό που μόνο ντροπή μπορεί να προκαλέσει ακριβώς 10 χρόνια μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας

- Γήπεδα ολόκληρα έχουν γίνει ερείπια και έχουν αφεθεί στο έλεος των αγριόχορτων
- Σκουπίδια παντού μέσα και έξω από εγκαταστάσεις μαρτυρούν την εγκατάλειψη
- Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ πεταμένα
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με ένα άρθρο καταπέλτη η βρετανική Daily Mirror κάνει οδοιπορικό στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Αθήνας και διαπιστώνει εγκατάλειψη.

Στο άρθρο τονίζεται ότι μπορεί να μην έχουμε καταλάβει ότι πέρασαν 10 χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 που χαρακτηρίστηκαν αξέχαστοι και ονειρικοί από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΔΟΕ, Ζακ Ρόγκ ωστόσο, ό,τι δημιουργήθηκε σήμερα ρημάζει!



Οι εικόνες που παρουσιάζονται χαρακτηρίζονται σοκαριστικές. Ολόκληρα στάδια, όπως αυτό του σοφτμπολ ή του μπεϊζμπολ είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ οι πισίνες είναι πλεον μόνο εστίες μικροβίων και βρωμιάς.

Στο γήπεδο του χόκεϊ, σκουπίδια παντού. Έξω από το στάδιο της τοξοβολίας, τα κάγκελα ελέγχου είναι παραπεταμένα στην πίσω πλευρά...

Το γήπεδο του μπιτς βόλεϊ

Και από... άλλη γωνία

Σπασμένα τσιμέντα έξω από το στάδιο του Ταε Κβο Ντο στο Φάληρο






Μέσα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου σοφτμπολ
 
 
 ΠΗΓΗ: newsit

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *