Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

ΒΙΒΛΙΟ: Η πρόταση της εβδομάδας από το ialmopia.gr

Jo Nesbο
Αστυνομία

μετάφραση: Κρυστάλλη Γλυνιαδάκη


ISBN: 978-960-566-396-4
Σελίδες: 696
Ημερομηνία έκδοσης: 05/05/2014



 
 
Λίγα λόγια για το βιβλίο

Η Αστυνομία χρειάζεται τον Χάρι Χόλε γιατί ένας δολοφόνος τριγυρνά στους δρόμους του Όσλο και δολοφονεί αστυνομικούς. Συγκεκριμένα τα θύματα βρίσκονται σε τόπους εγκλημάτων που δεν κατάφεραν να εξιχνιάσουν. Οι φόνοι είναι βίαιοι και η αντίδραση των ΜΜΕ υστερική. Ο αιώνιος Χάρι, ντετέκτιβ από τη φύση του, έχει εμπλακεί σε όλες τις σημαντικές έρευνες εγκλημάτων των τελευταίων χρόνων στο Όσλο. Με την πολύ προσωπική του αίσθηση δικαιοσύνης να τον καθοδηγεί, πιστός σε ό,τι αγαπά και αποφασισμένος να το υπερασπιστεί, αυτή τη φορά μοιάζει χαμένος και ανήμπορος. Άραγε θα τα καταφέρει να ξεπεράσει για άλλη μια φορά τον εαυτό του καθώς το ναυάγιο της προσωπικής του ζωής τον έχει βυθίσει στον πάτο.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ
O Nesbo κατάφερε να δημιουργήσει μια πολυεπίπεδη ιστορία που θα σας πάρει το μυαλό. Το πώς κορυφώνει το σασπένς θα διδάσκεται στο μέλλον σε σεμινάρια δημιουργικής γραφής... Αδειάστε το πρόγραμμά σας, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε όλες τις ανατροπές και τις εκπλήξεις που σας επιφυλάσσει ο βασιλιάς της σύγχρονης αστυνομικής λογοτεχνίας.
Sunday Express

Δεν υπάρχουν πιο συναρπαστικά, πιο έντονα και πιο σκοτεινά αστυνομικά θρίλερ στη σκανδιναβική σχολή αστυνομικής λογοτεχνίας από τα βιβλία της σειράς Χάρι Χόλε. Η δέκατη περιπέτειά του Χόλε είναι το καλύτερο βιβλίο της σειράς μέχρι σήμερα.
Sunday Mirror

Εθιστικό... Στο στιλ του σίριαλ Breaking Bad.
Chicago Tribune

Διαφθορά, ναρκωτικά, σωφρονιστική πολιτική και "ανορθόδοξες" μέθοδοι της αστυνομίας μπλέκονται με ακραίες συμπεριφορές σε ένα βιβλίο του οποίου η ανάγνωση μοιάζει με βόλτα με το τρενάκι του τρόμου. Σου κόβει την ανάσα.
Boston Globe



πηγη: metaixmio.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *