Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Συνάντηση του Δημήτρη Μπίνου για την λειτουργία του γραφείου κτηματογράφησης στο Δήμο Αλμωπίας

Συνάντηση με εκπρόσωπο της Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ στις 4 Αυγούστου 2014 είχε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτριος Μπίνος.
 
Στη συνάντηση ο κ. Μπίνος ενημερώθηκε για την λειτουργία του γραφείου κτηματογράφησης στα πλαίσια της σύνταξης του Εθνικού Κτηματολογίου στο Δήμο Αλμωπίας. Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμωπίας πρότεινε στα πλαίσια της αποκέντρωσης των υπηρεσιών,όπως είχε δεσμευτεί προεκλογικά, το κτηματογραφικό γραφείο να λειτουργήσει στην Ανατολική Αλμωπία με προτεραιότητα τον Εξαπλάτανο. 
 
Οι δραστηριότητες του γραφείου θα διαρκέσουν τουλάχιστον πέντε χρόνια και θα γίνει αποτύπωση της Ιδιωτικής και Δημόσιας περιουσίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *