Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Προβλήματα στην παραγωγή του I-phone 6

Μια έκρηξη σε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας μετάλλων στην επαρχία Jiangsu στην Κίνα, κόστισε τη ζωή σε 75 εργάτες και τραυμάτισε εκατοντάδες. 

Μετά και την πυρκαγιά σε εργοστάσιο ελαστικών όπου σκοτώθηκαν πάλι εκατοντάδες άνθρωποι, η Κινέζικη κυβέρνηση αποφάσισε να ξεκινήσει επιθεωρήσεις σε εθνικό επίπεδο. Οι επιθεωρητές διέταξαν την παύση εργασιών σε διάφορα εργοστάσια της περιοχής, μεταξύ των οποίων και η εγκατάσταση της Foxconn, μέχρι να ολοκληρωθούν οι επιθεωρήσεις. 

Αυτή η ενέργεια μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση παραγωγής iPhone 6, Xiaomi 4 και MX4, μικρό τίμημα αν πρόκειται για την ασφάλεια τόσων εργατών, σε μια χώρα που πολλές φορές η ασφάλεια και οι συνθήκες εργασίας έρχονται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στο κέρδος.


unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *