Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΣ Πέλλας: Β'... και... 13

Με απόφαση της Ε.Π.Σ.Πέλλας το καλοκαίρι αποφασίστηκε η δημιουργία 2 ομίλων αντί για 3 στην Β κατηγορία λόγω έλλειψης ομάδων.
Έτσι στον 1ο όμιλο βρέθηκαν 13 ομάδες που θα παλέψουν για τις 3 θέσεις που οδηγούν στην Α κατηγορία. Το πρωτάθλημα βρίσκεται στην 3 αγωνιστική του και σιγά σιγά αρχίζουν να φαίνονται ποιες ομάδες θα κάνουν πρωταθλητισμό και ποιοι θα είναι απλοί κομπάρσοι. Για τους προληπτικούς μόνο γρουσούζικος δεν φαίνεται να είναι ο όμιλος καθώς αντικρίζουμε αρκετές ποιοτικές ομάδες για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Πάμε να δούμε περί τίνος πρόκειται.

1η θέση - 3 νίκες 17-0 τέρματα και όλη η Δόξα δική της...Κάνει πάρτι έως τώρα και αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς η πρωτιά είναι στο τσεπάκι της.

Δύο χωριά μια ομάδα και μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο το μυστικό της επιτυχίας για Πολυκάρπη και Μοναστηράκι και θέση στο ρετιρέ της βαθμολογίας μαζί με την Δόξα Μεγαπλατάνου.

Μακεδονικός Μεσημερίου και Ακρίτας Σωσάνδρας ακολουθούν από κοντά τους πρωτοπόρους με την ομάδα του Δημήτρη Παπανδρέου να έχει κάνει και το ρεπό της και να είναι αήττητη με 2 νίκες στο ταμείο της.

Η ιστορική ομάδα της Φλαμουριάς με παρουσία στην Α κατηγορία και η Αστραπή της Ζέρβης που πέρσι ήταν στον άλλον όμιλο και έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες ευελπιστούν να είναι στις ομάδες που θα παλέψουν για τις 3 ''χρυσές'' θέσεις της κορυφής.

Άλλη μια ποδοσφαιρική ομάδα του νομού με ''συγχώνευση'' κάποιων χωριών βρίσκεται στην 7η θέση την περίοδο 2013-2014 στην πρώτη της χρονιά στα πρωταθλήματα έκανε αξιοπρεπή πορεία και φέτος ο Δικέφαλος της Καρατζόβας έχει βάλει ψηλά τον πήχη για κάτι καλύτερο.

Οι Αγρας , Θεοδωράκι , Νεοχώρι , Ξιφιανή , Γραμματικό και Μακεδονικός Έδεσσας δεν έχουν ξεκινήσει καλά βρισκόμενοι στην ουρά της βαθμολογίας. Κάποιες εξ αυτών σίγουρα δεν αρμόζει να είναι σε αυτό το επίπεδο και άλλες είτε είναι νεοσύστατες και θέτουν μελλοντικούς στόχους είτε η χαρά του παιχνιδιού είναι το ζητούμενο και οι νίκες δεν είναι αυτοσκοπός.
ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *