Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Διεξαγωγή του έκτου λαϊκού αγώνα δρόμου και βάδην Σκύδρας - Αρσενίου

«Τρέχω για την υγεία μου, τρέχω για τη χαρά της ζωής»


Αυτό είναι το σύνθημα τηςπαρότρυνσης και της πρόσκλησης συμμετοχής ενδιαφερομένων στον 6οΔρόμου και Βάδην Σκύδρας – Αρσενίου.Διεξάγεται την Κυριακή 2 Νοεμβρίου παρόντος χρόνου με ώρα εκκίνησης το πρωί 11:00 και συνδιοργανωτές τον Αθλητικό Σύλλογο «Σκυδραϊκός», τον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Αρσενίου και το Δήμο Σκύδρας. Περιλαμβάνει δε, τα εξής:

1)Αγώνας Δρόμου και Βάδην 8 χιλιομέτρων. Διαδρομή: με αφετηρία τη Σκύδρα (Δημαρχείο) και μέσω Πετριάς τερματισμός στο Αρσένι ( νέα εκκλησία).

2)ΑγώναςΔρόμου 15 χιλιομέτρων. Διαδρομή: αφετηρία και τερματισμός (μέσω Σκύδρας) η εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου στο Αρσένι.Δικαίωμα συμμετοχής στους διαδρομές τρεξίματος έχουν όλοι οι αθλητές κι αθλήτριες που χαίρουν υγείας. Θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και θα έχουν εξεταστεί από γιατρό.

Για τη συμμετοχή απαιτείται η κατάθεση αντίστοιχης δήλωσης που θα συνοδεύεται με την καταβολή του συμβολικού ποσού των 3€( για την κάλυψη μέρους των δαπανών για μετάλλια, επαίνους κ.α) μέχρι την Παρασκευή 31/10/2014.Για περισσότερες πληροφορίες και παραλαβή – συμπλήρωση δηλώσεων συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν ́απευθύνονται και ν ́αναζητούν στην ιστοσελίδa του Α.Σ. Σκυδραϊκός, του RunningNews.gr, στο κατάστημα της Ευγενίας Γεωργιάδου (Σκύδρα, παιδικά υποδήματα), του Βασίλη Τουμανίδη (Σκύδρα, ανθοπωλείο), του Παύλου Αμανατίδη (Αρσένι, καφετερία).

Συντονιστής είναι ο Αλέξανδρος Συκοβάρας 6932722034.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.Καλοδεχούμενο και το φίλαθλο κοινό για τα εμψυχωτικά χειροκροτήματα και τις επευφημίες., πλέον, Λαϊκό Αγώνα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *