Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: To τελευταίο επαναληπτικό σεμινάριο προετοιμασίας τοπικών διαιτητών

Σας γνωρίζουμε ότι η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ
Πέλλας διοργανώνει τελευταίο επαναληπτικό σεμινάριο προετοιμασίας τοπικών διαιτητών & παρατηρητών στις 2-11-2014 ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 π.μ στην Έδεσσα στην αίθουσα του Συνδέσμου Επισήμων Διαιτητών Ν.Πέλλας για όσους δεν έλαβαν μέρος στις μέχρι τώρα γραπτές εξετάσεις .

Επίσης όσοι δεν έλαβαν μέρος στα αγωνιστικά τέστ θα πρέπει να βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας κατά την ίδια ημερομηνία στις 11.00 π.μ

Σας γνωρίζουμε ακόμα την υποχρέωση για την κατάθεση των ιατρικών εξετάσεων (καρδιολογική & οφθαλμολογική καθώς και όλων των λοιπών απαιτούμενων δικαιολογητικών ) που σας ζητήθηκαν με παλαιότερο έγγραφό μας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *