Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση - πρόσκληση προς τους κληρωθέντες δικαιούχους του προγράμματος δωρεάν παροχής εισιτηρίων θεάτρου 2014

Η ∆ιοίκηση του Οργανισµού Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.), στα πλαίσια ενίσχυσης της απορροφητικότητας του Προγράµµατος ∆ωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρου της Αγροτικής Εστίας για το έτος 2014 καλεί τους κληρωθέντες δικαιούχους όπως παραλάβουν τα ∆ελτία Θεάµατος από τα ΚΕΠ το αργότερο µέχρι 31/10/2014. 

Μετά την ηµεροµηνία αυτή τα αδιάθετα δελτία, µέχρι και τη συµπλήρωση του αριθµού των 93000 ατόµων, θα διανέµονται στους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση συµµετοχής στο πρόγραµµα αυτό το έτος 2014, µε σειρά προτεραιότητας προσέλευσης στα ΚΕΠ. 

Στην ανωτέρω διαδικασία µπορούν να συµµετάσχουν και οι κληρωθέντες δικαιούχοι που δεν θα έχουν παραλάβει τα δελτία τους µέχρι την 31/10/2014. 

Κατά τα λοιπά, ισχύει η αριθµ. Συν.8/Θ4/16-4-2014 απόφαση της ∆ιαχειριστικής Επιτροπής που αφορά στο Πρόγραµµα ∆ωρεάν Παροχής Εισιτηρίων Θεάτρου έτους 2014.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *