Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Τι κρύβουν σήμερα Παρασκευή 24/10 τα Ζώδια!


Γενικά: Απομακρύνεσαι από όλα γιατί δεν θέλεις να αφήσεις πίσω σου ίχνη που να σε δείχνουν ή να εμφανίζουν τα όρια σου. Για αυτό θα νιώσεις ένα είδος απομόνωσης αλλά και μικρής καχυποψίας αν όλα αυτά που σε περιτριγυρίζουν αν είναι αληθινά ή όχι. Το τεστ που θα κάνεις στους γύρω σου θα είναι πολύ σημαντικό επειδή θα αναζητάς αποδείξεις για την αγάπη τους.
Ερωτικά: Έχεις αρχίσει και νιώθεις περίεργα γιατί δεν μπορείς εύκολα να ξεδιαλύνεις μια υπόθεση γι' αυτό δεν παίζεις με ανοικτά χαρτιά. Εκεί που ήταν όλα ωραία και καλά το παιχνίδι γύρισε και νιώθεις ανασφάλεια ή ακόμα και θυμό για μια συμπεριφορά. Μόνο με τον Σκορπιό θα έχεις μεγάλη έλξη γιατί τώρα θα έρθετε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν διάφορες υποθέσεις που θέλεις να κλείσεις. Θα γίνεις πιο απαιτητικός/η γιατί μόνο έτσι τελικά θα έρθουν τα χρήματα στα χέρια σου. Οι υποχρεώσεις προς τρίτους θα σε αναγκάσουν να πιέσεις κάποια άλλα άτομα ή συνεργάτες γιατί έτσι νιώθεις ότι θα έχεις αποτέλεσμα.




Γενικά: Η έκλειψη μαζί με την Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου θα σε ενεργοποιήσει πάρα πολύ, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Βέβαια θα έχεις την υποστήριξη ατόμων που θα είναι πολύ κοντά σου. Για αυτό θα ξεκαθαρίσεις εύκολα το τοπίο που είναι αυτή την στιγμή κάπως μπερδεμένο.
Ερωτικά: Έχεις στο μυαλό σου ένα Κριό με τον οποίο υπάρχει μια μυστική επικοινωνία. Να προσέχεις μήπως χαλάσει η σχέση σου για θέματα που ίσως είναι και οικονομικά και αυτό σίγουρα δεν θα σου αρέσει. Μπορεί να καταφύγεις σε ζήλειες και ξεσπάσματα για να φέρεις τον άλλον κοντά σου, αλλά δε σημαίνει ότι θα πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Με τον Ταύρο θα τα πάτε καλύτερα γιατί θα υπάρχει σύμπνοια.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι κάτι στερείσαι και πιθανόν να έχεις ανασφάλεια που όμως δεν θέλεις να δείξεις γιατί θα βγεις εκτός παιχνιδιού. Χρειάζεσαι σιγουριά και εμπιστοσύνη για να ελέγξεις όλα τα συναισθήματα που σε κάνουν να νιώθεις ότι δεν θα έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια διαδικασία που θέλεις-δε θέλεις τα πράγματα σε οδηγούν να μπεις σε βάθος και να ορίσεις εσύ τις ανεξέλεγκτες καταστάσεις που υπάρχουν αυτή την στιγμή μέσα σου. Έχεις φτάσει στον πάτο και καλείσαι να ξεκινήσεις να ξαναβγαίνεις στην επιφάνεια.
Ερωτικά: Η επιρροή ενός Σκορπιού θα είναι τόσο δυνατή που θα σε βγάλει από τα δικά σου δεδομένα και θα έρθει στην επιφάνεια κάτι πολύ κρυμμένο που έχετε μεταξύ σας. Ξυπνάς και ψάχνεσαι για να μένεις εντός παιχνιδιού. Σίγουρα κάτι θα αλλάξει μέσα σου και θα σε οδηγήσει σε ένα άλλο τρόπο επικοινωνίας, πιθανόν πιο αισθησιακό αλλά και πιο βαθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα ασχοληθείς εις βάθος με όλες τις καταστάσεις που σε απασχολούν και πιθανόν να πάρεις πιο σοβαρά κάποιες πληροφορίες ή ενδείξεις ενός μακρινού συνεργάτη. Το καλό είναι ότι παραμένεις ευέλικτος/η και αυτό βοηθάει να βγαίνεις από τα αδιέξοδα.




Γενικά: Θα αλλάξει ο τρόπος που βλέπεις την τρέχουσα πραγματικότητα και θα εμβαθύνεις περισσότερο αλλά τουλάχιστον θα είναι για καλό σου γιατί θα καταλάβεις τις δημιουργικές δυνάμεις που υπάρχουν μέσα σου. Η δημιουργία οικογένειας ή ενός παιδιού σίγουρα θα σε κάνει πιο σκεπτικό αλλά συγχρόνως θα σου δώσει την δυνατότητα να ξεφύγεις από καταστάσεις που δεν σου πηγαίνουν. Η ομορφιά και γενικά οτιδήποτε θα σου φέρει πρόοδο και πιθανόν ένα είδος ρίσκου θα σε παρασύρει γιατί θα έχεις την αίσθηση ότι θα το πετύχεις.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι συνέχεια ένα Σκορπιό και αυτό σε καθορίζει για ένα διάστημα. Συγχρόνως όμως θα κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον ερωτικό σου τομέα γιατί τελικά θα δεις που είναι η αλήθεια και το ψέμα σε σχέση με το άτομο που είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις βάλει στόχο να τελειώσεις κάτι που άλλες φορές ήταν δύσκολο. Τώρα έχεις πείσμα και θα βρεθείς πολύ κοντά στον στόχο σου. Επειδή μπορεί να έχεις κόντρα για μια υπόθεση κληρονομική, θα καταφέρεις να τα φέρεις όλα σε μια κατάσταση που θα ισορροπήσουν, γιατί πιο πολύ σε ενδιαφέρει να υπάρχει αρμονία.




Γενικά: Θα κλειστείς για λίγο στον εαυτό σου γιατί θέλεις να καταλάβεις με ποιο τρόπο θα βοηθήσεις την ζωή σου να γίνει περισσότερο ποιοτική. Ο χώρος του σπιτιού σου θα σου δώσει την θαλπωρή που αναζητάς. Η φιλοξενία που θα προσφέρεις στα άτομα που εκτιμάς και αγαπάς θα είναι κάτι που θα σε γεμίσει.
Ερωτικά: Μπαίνει το πάθος στην ζωή σου και σίγουρα θα σου δώσει μια άλλη διάσταση στα πράγματα. Κυρίως ο Σκορπιός θα σε συγκινήσει και θα σε βάλει σε περισσότερο συναισθηματικά και βαθιά μονοπάτια αλλά δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς μια τέτοια σχέση. Με τον Ζυγό θα έχετε μια καλύτερη επαφή. Η κρίση με ένα Ταύρο θα σε κάνει να σκεφτείς παραπάνω και αυτό σίγουρα θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από κάποιες ενοχές και άσχημα συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχουν κάποια θέματα που θα πρέπει να λύσεις και μάλιστα με ένα τρόπο πολύ αρμονικό και ισορροπημένο σε σχέση με τους άλλους. Πρέπει να προσέξεις τις συμφωνίες που θα κάνεις γιατί μπορεί να υπάρχει από την πλευρά σου υποχρέωση, εξάρτηση ή και δανεισμός.




Γενικά: Ενδιαφέρεσαι για τους γύρω σου και κυρίως θέλεις να κάνεις πολύ όμορφες συζητήσεις για θέματα σοβαρά και πολύ προσωπικά σου. Η σχέση με συγγενικό πρόσωπο μπορεί να είχε διαταραχτεί αλλά τώρα θα κάνεις προσπάθειες για να τα ξαναβρείτε.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός βρίσκεται συνέχεια στον δρόμο σου και μέσα από τα δικά του μάτια θα γνωρίσεις κάποια πράγματα που σίγουρα θα σου κάνουν καλό. Με τον Κριό θα έρθεις πολύ κοντά κυρίως όμως μέσα από φίλους γι' αυτό δεν θα είναι πολύ εύκολο να ανοιχτείτε ή να μιλήσετε ο καθένας για τον εαυτό του. Το τρίτο πρόσωπο που πιθανόν να υπάρχει θα σου δημιουργήσει ενοχές και προβληματισμό.
Οικονομικά & Καριέρα: Η διαφωνία που μπορεί να υπήρχε με ένα πρόσωπο τώρα θα λυθεί και θα δημιουργηθεί μια πιο καλή ατμόσφαιρα. Ένα ταξίδι που μπορεί να σου βγει από το πουθενά θα σου κάνει καλό γιατί θα έρθεις σε επαφή με άτομα που θα είναι πολύ ενδιαφέροντα.





Γενικά: Από σήμερα τα πράγματα αλλάζουν και ο μόνος πλανήτης που μένει στο ζώδιο σου είναι ο Ερμής ο οποίος είναι και ανάδρομος οπότε οι ιδέες σου θα υλοποιηθούν με ένα γρήγορο και αιφνίδιο τρόπο. Η Αφροδίτη που είναι ο κυρίαρχος πλανήτης σου θα μπει στον Σκορπιό και θα αλλάξεις αφού από την μεγάλη κοινωνικότητα που είχες, θα γίνεις πιο κλειστός/η και εκλεκτικός σε σχέσεις και επαφές. Το ζητούμενο είναι να μην μπλέξεις τα οικονομικά σου με τις φιλίες σου γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες ανασφάλειες οι οποίες θα βγουν τώρα στην επιφάνεια και σίγουρα θα δώσουν μεγαλύτερη βαρύτητα στην σχέση σου με τον Ταύρο γιατί θα καταλάβεις ότι με τον τρόπο του σε εξασφαλίζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις να προχωρήσεις κάποια πράγματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολα, κυρίως αν υπάρχει εξάρτηση είτε οικονομική είτε σε θέματα διασυνδέσεων. Αυτό δυσχεραίνει το έργο σου αλλά δε γίνεται αλλιώς.




Γενικά: Η Νέα Σελήνη με την ταυτόχρονη έκλειψη στο ζώδιο σου θα σε παρασύρει σε μεγάλες ευαισθησίες αλλά και εξομολογήσεις που πιθανόν να μην έκανες σε άλλες περιόδους. Το ξεκαθάρισμα εκ βαθέων θα είναι το πιο πολύτιμο δώρο που θα προσφέρεις στον εαυτό σου γιατί θα ανακουφιστείς και θα προχωρήσεις κάπως πιο ανάλαφρα. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα σε επηρεάσει περισσότερο η έκλειψη και πιθανόν να σε θέλεις πιο πολύ να φτιάξεις την εμφάνισή σου.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Ταύρο θα μπει σε καλύτερη πορεία γιατί θα τα βάλετε κάτω και θα αναγνωρίσετε τα καλά που έχετε μεταξύ σας. Από την άλλη με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο θα υπάρχει έντονο παιχνίδι και σίγουρα θα παρασυρθείς σε πάθη και ιστορίες που θα σε βγάλουν από την μονοτονία.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναλάβει πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν στο προσκήνιο και θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τα ταλέντα σου με πιο δημιουργικό τρόπο. Τα χρήματα που περιμένεις θα είναι ένα μέρος αμοιβής από το παρελθόν.




Γενικά: Έχεις κάποιες ανησυχίες οι οποίες θα βγουν έντονα και θα σε συμπαρασύρουν σε συναισθηματικές ευαισθησίες τις οποίες δεν είναι και τόσο εύκολο να διαχειριστείς.
Ερωτικά: Η κρυφή σκέψη ενός ατόμου σε απασχολεί εδώ και καιρό. Είτε είναι δημιούργημα του μυαλού σου, είτε υπάρχει στην πραγματικότητα, σίγουρα δεν είναι εύκολο να μπει στη ζωή σου λόγω διαφόρων συνθηκών. Όμως τώρα το παιχνίδι θα σοβαρέψει και η ένταση θα είναι πολύ δυνατή. Ο Δίδυμος σε ακολουθεί και δεν είναι έξω από τα νερά σου. Με τον Ταύρο ή τον Καρκίνο όλα είναι πιο δύσκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει καθυστέρηση σε πράγματα που τα θεωρούσες εύκολα και αυτό οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες τους οποίους δεν μπορείς να ελέγξεις. Η βοήθεια που θα πάρεις από ένα φιλικό πρόσωπο ίσως για λίγο σε ανακουφίσει από τα διάφορα που έχεις στο κεφάλι σου.




Γενικά: Έχεις κάτι καλό να περιμένεις και το νιώθεις τόσο έντονα που δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση από την πλευρά σου. Η ευαισθησία που θα έχεις για άτομα η ακόμα και για ένα πρόσωπο της οικογένειας σου θα σου δώσει το έναυσμα για να μην αφήσεις κάποιες εκκρεμότητες χωρίς να τις τελειώσεις.
Ερωτικά: Έχεις αποφασίσει να αποκτήσεις περισσότερη αισθαντικότητα γιατί απελευθερώνεσαι και αποβάλλεις πολλά από τα ταμπού σου. Με τον Σκορπιό ή τον Ιχθύ θα υπάρξει μεγάλο συναισθηματικό πάρε-δώσε, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες. Η επιστροφή ενός Ζυγού θα σε βάλει σε σκέψεις γιατί δεν έχεις ακόμα σιγουρευτεί αν τελικά μπορεί να είστε μαζί ιδιαίτερα αν είχε σπάσει το γυαλί.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ευκολίες και αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξεις καλές σχέσεις με άτομα αξιόλογα που μπορεί με τον τρόπο τους να σε πιέσουν για να βγάλεις ό, τι καλύτερο έχεις στην επιφάνεια.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε ένα προβληματισμό γιατί μπορεί να έχεις απορροφηθεί τελείως από υποθέσεις που δεν σε αφήνουν να σκεφτείς τον εαυτό σου. Μια φιλία που μπορεί να γίνει εξάρτηση σίγουρα θα σε προβληματίσει αλλά θα πάρεις αρκετά πράγματα και από αυτή.
Ερωτικά: Θα πέσεις σε βαθιές συναισθηματικές αναλύσεις που δεν είναι και τόσο εύκολο για την ελεύθερη φύση σου. Ο Σκορπιός ή ο Καρκίνος τελικά δεν είναι εύκολο να σε αφήσουν οπότε θα βιώσεις μια βαθιά εμπειρία μαζί τους.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάποιες υποθέσεις από το παρελθόν σου δε σε αφήνουν να χαρείς το τώρα, όμως αν τις διαχειριστείς καλά θα μπορέσεις κι εσύ να βγεις από το αδιέξοδο που ίσως σου έχει δημιουργήσει ακόμα και ένα συγγενικό σου πρόσωπο.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια δημιουργική φάση και θέλεις εκ των πραγμάτων να αναβαθμίσεις τις σχέσεις σου αλλά και την ποιότητα που υπάρχει σε επίπεδο επικοινωνίας μεταξύ σας. Δεν είναι εύκολο αλλά έχεις εσύ τον τρόπο σου. Το εξωτερικό παίζει και πάλι για σένα, αρκεί να μην παραμυθιάζεσαι ότι θα καταφέρεις κάτι χωρίς να προσπαθήσεις πολύ.
Ερωτικά: Νιώθεις τις ελπίδες σου να αναπληρώνονται γιατί θα έχεις μια καλύτερη επαφή με τον Καρκίνο ή τον Σκορπιό κι αυτό θα σε ωθήσει να πάρεις πρωτοβουλίες οι οποίες θα είναι σημαντικές, επειδή θα ξεκαθαρίσεις το τοπίο και θα καταλάβεις τι παίζει.
Οικονομικά & Καριέρα: Από εκεί που είχες πάρα πολλές επαφές και επικοινωνία, τώρα θα υπάρξει ένας περιορισμός σ' όλα αυτά, που όμως δε θα εμποδίσει τη δουλειά σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, θα έχεις μια σημαντική εύνοια γιατί από την ιδέα θα περάσεις στην πράξη.

Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *