Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΓΑΣ Έδεσσας - ΑΣ Πανεδεσσαϊκός 51-73 (Παιδικό Γ' Όμιλος ΕΚΑΣΚΕΜ)

Στο τοπικό ντέρμπι της αγωνιστικής, ο ΓΑΣ Έδεσσας προέβαλε σθεναρή αντίσταση απέναντι στον Πανεδεσσαϊκό μέχρι το ημίχρονο, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν εύκολα στο τέλος με
το τελικό 51-73. Η φιλοξενούμενη ομάδα στηρίχτηκε στην πιεστική άμυνα σε όλο το γήπεδο αναγκάζοντας τους γηπεδούχους σε συνεχόμενα λάθη τα οποία όμως δεν εκμεταλλεύτηκε επιθετικά πλην του αρχικού 0-7. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο παιχνίδι με προσωπικές προσπάθειες του Μποζίνη το οποίο μετετράπη σε ντέρμπι, με το σκορ στο ημίχρονο να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες 29-29. Στην επανάληψη οι παίκτες του Πανεδεσσαϊκού έδειξαν περισσότερο σοβαροί στη τελική προσπάθεια και στηριζόμενοι στο ξέσπασμα του Ποντίκη προηγήθηκαν 40-56 στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους βασικούς παίκτες τους ΓΑΣ να είναι εμφανώς εξαντλημένοι από την υπερπροσπάθεια και τους δύο προπονητές να χρησιμοποιούν το σύνολο των παικτών που διέθεταν στην αποστολή.


Δεκάλεπτα: 1ο(15-13), 2ο(14-16)29-29 ημίχρονο, 3ο(11-27)40-56, 4ο(11-17)51-73 

Α.Σ. ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ(Μίλτσης Γ.): Ζήμνας Α. 9, (3β), Μποζίνης Β 4, Τρυγωνιάρης Δ., Προφητηλιώτης Ε 5 (1β), Ποντίκης Β. 19 (5β), Μπίνος Ε. 3 (1τρ, 2β), Γιαννούλτσης Ι 2, Σιδηρόπουλος Π. 11, Γκουγκούδης Χ. 2, Μπίνος Μ. 10 ( 4β), Τζιρτζιγάννης Β., Νησιάγκας Κ.


ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ(Μπιτέρνας Ι.):Μισσελής Ι, Μποζίνης Γ 28 (1τρ , 9Β), Λουκόφτσης Ε 2, Κορδάλης Κ 7 (3β), Καιλίδης Κ, Τεντζέρης Δ, Σαμπάλης Α 2, Σταυρόπουλος Κ 12 (2β), Γάτσος Α, Συμεωνίδης Ε. Παπαδόπουλος Τ, Σινιόσογλου Β.
 
-----------------------------------------------

Κάνε κι εσύ  LIKE ΤΩΡΑ στην σελίδα μας - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΕΚΑΣΚΕΜ | EKASKEM

Εδώ παίζουμε μπάσκετ εμείς!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *