Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

IALMOPIA LIVE: Το ialmopia στην σέντρα του ευρωπαϊκού ματς ΠΑΟΚ - Φιορεντίνα [ΕΙΚΟΝΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ]

Αν περνούσε κάποιος έξω από τη Θύρα 4 μισή ώρα μετά το ματς και άκουγε τα συνθήματα, θα πίστευε ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Φιορεντίνα.
Οι ΠΑΟΚτσήδες δεν είναι τρελοί. Ξέρουν να αναγνωρίζουν. Και χθες αναγνώρισαν την προσπάθεια της ομάδας να κερδίσει τον φημισμένο αντίπαλο. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχασε 0-1 από τη Φιορεντίνα και υπέστη την πρώτη ήττα σε φάση ομίλων από το 2005 (απέναντι στη Στουτγκάρδη). Το αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο, καθώς ο Δικέφαλος πάλεψε σε όλη τη διάρκεια του ματς και ειδικά στην επανάληψη είχε πλήρως τα ηνία του αγώνα.


Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (Κίτσιου 10′), Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Τζιόλης, Κάτσε, Περέιρα (Γκολάσα 54′), Σαλπιγγίδης (Παπαδόπουλος 81′), Τζανδάρης, Αθανασιάδης

Φιορεντίνα: Ταταρουσάνου, Ρίτσαρντς, Μπασάντα, Πασκουάλ, Τόμοβιτς, Μπάντελι, Βάργκας, Κούρτιτς, Μπόρχα Βαλέρο (Λαζάρι 66′), Ίλισιτς (Μαρίν 78′), Μπερναντέσκι (Κουδράδο 57′)
Το γκολ που έκρινε τον αγώνα:


Το ialmopia.gr βρέθηκε στο γήπεδο και σας μεταφέρει το pre-game του αγώνα στην "άδεια" τούμπα πριν από τον μεγάλο αγώνα μέσα από φωτογραφίες:































ialmopia.gr/paokfc

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *