Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Α.Σ. Πανεδεσσαϊκός - Α.Γ.Ε. Πιερίας 35-47 (Νεανίδων ΕΚΑΣΚΕΜ)

Με ήττα συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα των νεανίδων ο Πανεδεσσαϊκός.

Οι νεαρές αθλήτριες προσπάθησαν για το καλύτερο με την άμυνα να παίζει σημαντικό ρόλο στο πρώτο ημίχρονο όπου και κράτησαν την ομάδα της Πιερίας στους 16 πόντους. Ωστόσο η νευρικότητα στην επίθεση καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού τις κράτησε μακριά από μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως η ομάδα της Κατερίνης δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια.


Δεκάλεπτα:1ο(06-08), 2ο(10-08) 16-16 ημίχρονο, 3ο(11-15)27-31, 4ο(08-18)35-47 τελικό. 


Πανεδεσσαϊκός(Μίλτσης): Λυμπάρη Μ. 5 ( 1β), Ιωαννίδου Κ 2, Μποζίνη Χ. 3(1τρ), Παζάρκα Ε. 3 (1τρ), Σιάντη Ε. 7 (3β), Σιβένα Κ. 7 (1τρ), Καρτσαμάρη Α. 5(1τρ), Κέτσου Μ. 3 (1β), Κύκου Α.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *