Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Φιλανθρωπική εκδήλωση στα Γιαννιτσά

Το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Γιαννιτσών σας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 11.15 π.μ., μετά τη Θεία Λειτουργία θα πραγματοποιήσει Φιλανθρωπική Εκδήλωση - Πρωινό Τσάι στην Νο1 Αίθουσα Δεξιώσεων του Ιερού Ναού με σκοπό την ενίσχυσή του.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίκαιρη ομιλία από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Νικόδημο Κανσίζογλου, Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως, και στη συνέχεια απόδοση Χριστουγεννιάτικων Ύμνων, Τραγουδιών και Καλάντων από την Παραδοσιακή Χορωδία Γιαννιτσών, υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτου του Ι. Ναού κ. Στέφανου Καλιωτάκη.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *