Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Δύο νεκροί από την κακοκαιρία στη Βόρεια Ελλάδα

Δύο άτομα πνίγηκαν σε Θεσσαλονίκη και Κιλκίς από τις πλημμύρες που σαρώνουν τις τελευταίες ημέρες τη Βόρεια Ελλάδα.Συγκεκριμένα, ένας 50χρονος άνδρας που αγνοούνταν από το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας Θεσσαλονίκης βρέθηκε πνιγμένος στον Γαλλικό Ποταμό.

Μετά από μαραθώνιες έρευνες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ο άτυχος 50χρονος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο ποτάμι. Τον άνδρα είχε δει διερχόμενος μέσα στον Γαλλικό Ποταμό το απόγευμα της Τετάρτης και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.


Δεν έχει διευκρινιστεί πώς βρέθηκε μέσα στο ποτάμι, το οποίο έχει φουσκώσει από τις έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών.

Νεκρό εντοπίστηκε και ένα ακόμη άτομο το οποίο επέβαινε μαζί με ένα ακόμη άτομο σε ΙΧ, προερχόμενο από τα Σκόπια, και έπεσε σε κανάλι στην περιοχή του χωριού Άσπρο στο Κιλκίς. Η σορός του εντοπίστηκε το πρωί της Πέμπτης περίπου 20 μέτρα από εκεί που βρέθηκε το αυτοκίνητο.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *