Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Η Apple πουλάει πάλι προϊόντα Bose

Δεν έγινε ποτέ γνωστό γιατί η Apple απέσυρε τα προϊόντα Bose από τα καταστήματα της, αλλά σύμφωνα με φήμες, ήταν εξαιτίας της μήνυσης που υπέβαλε η Bose στην Beats, την εταιρία που η Apple εξαγόρασε για $3 δις φέτος. Οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμβιβασμό στις 10 Οκτωβρίου, αλλά μια εβδομάδα μετά, τα προϊόντα της Bose αποσύρθηκαν από τα ράφια των καταστημάτων της Apple. 

Η Bose σε μια στρατηγική κίνηση, έκανε τα προϊόντα της τις επίσημες audio συσκευές για το NFL, ένα από τα πιο κερδοφόρα πρωταθλήματα στον κόσμο. Το τι έγινε “κάτω από το τραπέζι” δεν το ξέρουμε και δε νομίζουμε να το μάθουμε ποτέ, αλλά πλέον τα προϊόντα της Bose είναι και πάλι διαθέσιμα στα ράφια των καταστημάτων της Apple. Πάνω στην ώρα για την περίοδο των εορτών.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *