Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Πρόσκληση συμμετοχής για την υιοθεσία αδέσποτων στα σχολεία του Δήμου Πέλλας

Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με το "Σύλλογο Ζωόφιλων Γιαννιτσών", προωθώντας πρόγραμμα υιοθεσιών και προκειμένου να επιλυθεί οριστικά το πρόβλημα των αδέσποτων στα σχολεία,
σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην κοινή προσπάθεια.

Η δράση περιλαμβάνει εμβολιασμούς, αποπαρασιτώσεις, ηλεκτρονικές σημάνσεις και στειρώσεις, που θα εξασφαλίζει την υγεία και την προστασία των μαθητών σεβόμενοι παράλληλα τα δικαιώματα των ζώων. Σας προτρέπουμε να προβείτε στην υιοθεσία ενός αδέσποτου ζώου συντροφιάς, όπως ήδη έχουν πράξει τρία σχολεία, για το οποίο η υπηρεσία μας θα παρέχει τροφή και σπιτάκι, έτσι ώστε να δοθεί και ένα καλό παράδειγμα προς μίμηση.

Επί πλέον, μέσω του Συλλόγου Ζωόφιλων Γιαννιτσών, σε όποια σχολεία το επιθυμούν, θα γίνεται ενημέρωση με οπτικοακουστικό υλικό και διαδραστικές παρουσιάσεις σχετικά με τους κανόνες ευζωίας των ζώων, για την ευαισθητοποίηση των μαθητών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *