Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ρουμανία – Ελλάδα (1-1): H Ελλάδα πάει Βραζιλία!

Η Εθνική ομάδα θα είναι στο Μουντιάλ! Το καλοκαίρι του 2014 θα βρει την Ελλάδα στα γήπεδα της Βραζιλίας, έπειτα από την ισοπαλία 1-1 στον δεύτερο αγώνα των μπαράζ με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι.


Ο Κώστας Μήτρογλου άνοιξε το σκορ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Στο 23', μετά από ασίστ του Γιώργου Καραγκούνη. Η Ρουμανία ισοφάρισε με απίστευτο αυτογκόλ (55'), με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα από το πόδι του Βασίλη Τοροσίδη.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα είχε το πάνω χέρι στην πρόκριση μετά από τη νίκη με 3-1 στην πρώτη αναμέτρηση, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στο πλευρό της η Εθνική έχει περίπου 2.000 Ελληνες φιλάθλους που βρέθηκαν στο Βουκουρέστι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ρουμανία (Βίκτορ Πιτούρκα): Ταταρουσάνου, Ματέλ, Ρατς, Κίρικες, Γκοϊάν, Χομπάν, Τόρζε, Τανάσε, Μαξίμ, Στάνκου, Μαρικά

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Χολέμπας, Τοροσίδης, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Καραγκούνης, Τζιόλης, Μανιάτης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου 
 
 
ΠΗΓΗ: iefimerida

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *