Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Μαθήτρια κλαίει μπροστά στον υφυπουργό (vid)

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν τα δάκρυα μίας μαθήτριας, η οποία εκδήλωσε, ίσως με τον πιο εμφατικό τρόπο, την απόγνωσή.

H μαθήτρια ξέσπασε σε λυγμούς μπροστά στον υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλη Παπαδόπουλο, υποστηρίζοντας πως παρατηρούνται ελλείψεις εκπαιδευτικών σε βασικά μαθήματα.

Η σκηνή διαδραματίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, έξω από την αίθουσα «Φίλιππος» της ΛΑΦ Κοζάνης, όπου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του παραρτήματος της ΑΣΠΑΙΤΕ Δυτικής Μακεδονίας και προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, αναφέρει το kozanimedia.gr.

Τη στιγμή που ο υφυπουργός πλησίασε να μιλήσει με γονείς και εκπαιδευτικούς, που διαμαρτύρονταν για τη διαθεσιμότητα, η μαθήτρια τον πλησίασε για να του αναφέρει ότι έχουν ελλείψεις καθηγητών σε βασικά μαθήματα. Η νεαρή, όμως, δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς προκαλώντας αμηχανία στον κ. Παπαδόπουλο, ο οποίος έσπευσε να απομακρυνθεί.







Πηγή:iefimerida.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *