Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Φ.Κουβέλης: «Ναι σε κυβέρνηση της Αριστεράς» - «Η δήλωση Τσίπρα είναι πολιτική κίνηση και σε καμία περίπτωση αποστασία»

Πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ έρχεται ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, όπως προκύπτει από δηλώσεις του την Τρίτη. 

Αφενός ο Φ.Κουβέλης τάσσεται
στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα, απορρίπτοντας τα περί «αποστασίας» που καταλογίζονται από τον Ευ.Βενιζέλο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το κάλεσμα σε κυβερνητικούς βουλευτές να καταψηφίσουν νέα μέτρα, αφετέρου δηλώνει ανοιχτός στο ενδεχόμενο συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ σε κυβέρνηση Αριστεράς.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι Action24, η οποία πρόκειται να προβληθεί απόψε, ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε ότι η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα είναι πολιτική κίνηση και «σε καμία περίπτωση αποστασία».

Ερωτηθείς, δε, για το ενδεχόμενο συμμετοχής της ΔΗΜΑΡ σε κυβέρνηση Αριστεράς, ο Φ.Κουβέλης τόνισε ότι χρειάζονται κυβερνήσεις συνεργασίας, αρκεί η συνεργασία να είναι ουσιαστική και να έχει αποτέλεσμα στην ασκούμενη πολιτική.

«Δεν το απορρίπτεται;» είναι η επόμενη ερώτηση του δημοσιογράφου, για να απαντήσει ο Φ.Κουβέλης: «Βεβαίως».



Πηγή: Το Βημα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *