Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Κρίσιμη συνεδρίαση στον ΣΥΡΙΖΑ

Οι… παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα σε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου θα συζητηθούν στην αποψινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

«Εγώ τα είπα ευθέως. Μας παραξενεύει και μας δημιουργεί πρόβλημα. Θα μου πεις άποψή του, αλλά και οι απόψεις κριτικάρονται» δήλωσε ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης δίνοντας, λίγο πριν από τη συνεδρίαση της ΚΟ, συνέχεια στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ του βουλευτή Π. Τατσόπουλου και της ηγετικής ομάδας.

«Νομίζω, ο Πέτρος δεν κατανοεί ακριβώς αυτό που λέμε ότι είμαστε σε πολιτικό πόλεμο. Δε νομίζω πως έχει την ίδια άποψη» τόνισε, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Θα τα πούμε με τον κ. Τατσόπουλο. Θέλουμε να συζητήσουμε. Τα είπαμε μαζί και την Παρασκευή» ανέφερε ο κ. Βούτσης. Επισήμανε ότι «υπήρχαν διάφοροι διαλογισμοί που δημιουργούσαν και δημιουργούν πρόβλημα και μας παραξενεύουν» και πρόσθεσε ότι οι όποιες παρεξηγήσεις θα λυθούν σήμερα στην ΚΟ.




Πηγή: efsyn.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *