Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Αποκάλυψη εφημερίδας: Ένα βήμα πριν την έξοδο από το ΠΑΣΟΚ ο Βενιζέλος!

Κυριακάτικες εφημερίδες και ειδησεογραφικά sites αποκαλύπτουν «σενάρια διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ και πιθανούς διαδόχους του Βενιζέλου».

Μια «ανακάλυψη» που έρχεται 20 ημέρες μετά, καθώς η εφημερίδα NEWSBOMB από τις 30 Οκτωβρίου είχε αποκαλύψει τις ραγδαίες εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ μετά την επιβεβαιωμένη δημοσκοπική καθίζηση.

«Στις αρχές του 2014, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο θαύμα που να συνιστά θεαματική βελτίωση των πολιτικών συνθηκών αλλά και της εικόνας του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Βενιζέλος σκοπεύει να προχωρήσει σε μία θεαματική κίνηση. Αυτό εκτιμούν οι δικοί του συνεργάτες στη Χαριλάου Τρικούπη, μιλώντας με δημοσιογράφους»


Και συνέχιζε: «Λένε ότι θα υποβάλλει την παραίτησή του από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ανοίγοντας τη διαδικασία για τη δημιουργία ενός ιδρυτικού συνεδρίου για τη δημιουργία μίας νέας μεγάλης κεντροαριστερής παράταξης. Θα καταστήσει μάλιστα σαφές ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος για την ηγεσία αυτής της νέας παράταξης. Με τον τρόπο αυτό θεωρεί ότι θα αναγνωριστεί η προσφορά του από το σύνολο της Κεντροαριστεράς και θα του πιστωθεί πολιτική γενναιότητα και ανιδιοτέλεια».


Χθες και σήμερα κάποιοι «ανακάλυψαν» ξαφνικά θέμα ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ γράφοντας για «σενάρια βελούδινης διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ» και για εικόνα «διαλυμένης διαδήλωσης» στο εσωτερικό του κόμματος.

Σύμφωνα με το «νέο» ρεπορτάζ «η εντύπωση ότι ο κ. Βενιζέλος δεν ελέγχει ούτε την κοινοβουλευτική ομάδα ούτε το κόμμα έφερε στην επιφάνεια κρυμμένες φιλοδοξίες, πολιτικά και προσωπικά αδιέξοδα», με αφορμή την διαγραφή της Θεοδώρας Τζάκρη, την αποστασιοποίηση του Νίκου Σηφουνάκη και τα ήξεις αφίξεις κορυφαίων στελεχών που στηρίζουν α λα καρτ το ΠΑΣΟΚ.

Και προσθέτουν ότι «στην περίπτωση που ανοίξει άκαιρα μια διαδικασία διαδοχής, το πιθανότερο είναι να τιναχθεί στον αέρα το ΠΑΣΟΚ», κατονομάζονται ως πιθανότεροι διάδοχοι οι κύριοι Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Κώστας Σκανδαλίδης, Φίλιππος Σαχινίδης, καθώς και από τη νεώτερη γενιά στελεχών ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Ανδρουλάκης και ο εκπρόσωπος Τύπου Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Τις πληροφορίες που δημοσίευσε πρώτη η NEWSBOMB επιβεβαιώνει σήμερα και το parapolitika.gr, αναφέροντας ότι ο Βενιζέλος αδυνατεί να ελέγξει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του και ότι οι πιθανότητες να κρατηθεί στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ µέχρι τις επόµενες εκλογές είναι ελάχιστες.

«Δεν τον ακούει κανείς και µέρα µε τη µέρα µειώνεται η όποια επιρροή διατηρούσε στο κοµµατικό ακροατήριο. Πλέον, συνοµιλεί πιο συχνά µε τον πρωθυπουργό από ό,τι µε τους βουλευτές του», προστίθεται στο ίδιο δημοσίευμα.

ΠΗΓΗ: newsbomb

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *