Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Τι κρύβουν σήμερα Τρίτη 19/11 τα Ζώδια!

Η ζωή που συνδυάζει τη χαρά με τη φρόνηση είναι η ανώτερη.



ΚΡΙΟΣ
Γενικά: H φιλική σας διάθεση θα βοηθήσει στο να ελιχτείτε αλλά και να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα άτομα που σας ενδιαφέρουν αλλά δεν έχετε άλλο τρόπο να τα πλησιάσετε. Η σωστή πληροφόρηση θα βοηθήσει σε οτιδήποτε κάνετε. Πολλές μετακινήσεις και επαφές θα διανθίσουν την καθημερινότητά σας.
Ερωτικά: Είστε σε πιο άνετη φάση να συζητήσετε όλα τα κοινά θέματα που σας απασχολούν και να μην μπει στην μέση κάτι που θα σας εμποδίσει. Για αυτό εκμεταλλευτείτε το, συζητώντας ανάλαφρα. Η επαφή με Δίδυμο, Ζυγό θα είναι πολύ καλή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αναβάλλει αρκετές φορές κάποια απόφασή σας γιατί βλέπετε ότι μπορεί να κάνετε λάθος. Για αυτό τώρα ίσως να είναι πιο εύκολο να βάλετε σε εφαρμογή το όλο σύστημα γιατί έχετε μεγαλύτερη ευκαιρία ελιγμού και πληροφόρησης.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η διαδικασία του «κατέχειν» είναι για σας ένας από τους βασικούς στόχους ύπαρξης. Και δεν είναι μόνο το υλικό αλλά όλα τα επίπεδα. Σήμερα λοιπόν θα έρθετε και πάλι κοντά με αυτή σας την ανάγκη αλλά τουλάχιστον θα έχετε την ευχέρεια να το διαπραγματευτείτε.
Ερωτικά: Έχετε την δύναμη της διπλωματίας και όσο μπορείτε το προσπαθείτε για να μην είστε συνέχεια σε άγχος και άσχημη διάθεση. Ακόμα και η επαφή με έναν Τοξότη θα σας φανεί πιο εύκολη.
Καριέρα & Οικονομικά: Ασχολείστε αρκετά με συναλλαγές και επικοινωνία που θα δείτε ότι θα σας βοηθήσουν να κάνετε με ένα πιο εύκολο τρόπο τις διαπραγματεύσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είναι η ημέρα σας σήμερα γιατί θα νιώσετε ότι έχετε μεγαλύτερη άνεση να δείξετε τον εαυτό σας και κυρίως να πάρετε αποφάσεις που είναι πιο κοντά στην ψυχοσύνθεσή σας.
Ερωτικά: Είστε πιο ανοικτοί και περισσότερο εύκολοι στο να μιλήσετε και να είστε « to the point» γιατί και άλλες φορές μιλάτε αλλά δεν λέτε ακριβώς αυτά που σας εκφράζουν. Η επαφή με έναν Κριό είναι αρκετά πρωτότυπη και φλογερή. Κρατήστε κάποιες αποστάσεις από έναν Αιγόκερω γιατί μπορεί να είναι δύσκολο να υπάρχει ταύτιση.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε κάποιες ευθύνες παραπάνω και ίσως να προσπαθήσετε με την μία να βγάλετε πολλά πράγματα εις πέρας. Για αυτό θα κινηθείτε εύκολα και δραστικά και μπορεί να λύσετε κάποια πρακτικά προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Είστε κάπως κλεισμένοι στον εαυτό σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είστε ανοικτοί με συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία θεωρείτε πολύ δικά σας. Πάντως όταν κινείστε σε επίπεδο πιο μυστικό νιώθετε πολύ καλύτερα.
Ερωτικά: Ανακατεύεστε με πράγματα που ίσως να είναι ανούσια αλλά η ανάγκη σας σπρώχνει να κάνετε κάποιες ανάλαφρες συζητήσεις και επαφές, κυρίως ένας Τοξότης που σας ενδιαφέρει και πιθανόν να προέρχεται από τον χώρο της δουλειάς σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάποιες μυστικές συζητήσεις που γίνονται με ένα πρόσωπο που έχετε ανάγκη για να σας βοηθήσει δεν θα μείνουν στον αέρα. Ο λόγος είναι ότι θα υπάρχει ένα άμεσο αποτέλεσμα κι εκεί θα συμμετάσχουν ένας Δίδυμος και ένας Τοξότης.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Κάνετε πιο εύκολα συζητήσεις και με άνεση ανοίγετε ακόμα και κάποιες πόρτες που πιθανόν να σας ήταν πολύ δύσκολο τις προηγούμενες ημέρες. Σήμερα όμως θα έχετε μια ευκολία και θα νιώσετε έτοιμοι για πολλά πράγματα.
Ερωτικά: Η σημαντικότητα της επικοινωνίας θα σας φέρει πιο κοντά. Αν επίσης επιλέξετε να συζητήσετε και σε ένα τόνο πιο φιλικό χωρίς να χάσετε το ερωτικό στοιχείο, τότε πραγματικά θα χαλαρώσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες σημαντικές ευκαιρίες οι οποίες είναι άμεσες, αρκεί να έχετε την ευφυΐα να απλώσετε το χέρι σας και να τις πιάσετε. Μην περιμένετε να πάτε στα ύψη. Καλύτερα μικρά και σίγουρα, παρά πολλά και άπιαστα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Προσπαθείτε να κινηθείτε σε πολλές μεριές συγχρόνως αλλά είναι κάπως δύσκολο να τα προλάβετε όλα μαζί. Πιθανόν να υπάρχει ένα είδος εκνευρισμού και να είστε στην τσίτα. Ξεπεράστε τρελές ιδέες που σας βγάζουν από τα ρούχα σας.
Ερωτικά: Είστε ανοικτοί και περισσότερο ανεκτικοί σε θέματα που παλιά ούτε καν είχατε την διάθεση να τα αγγίξετε. Τώρα όμως τα πράγματα είναι καλύτερα και πιθανόν να έχετε την ευχέρεια να μιλήσετε ανοικτά. Προσέξτε όμως μήπως φανείτε επιπόλαιοι ή αντιδραστικοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Καλύτερα να κρατήσετε μια σταθερή πολιτική η οποία θα σας οδηγήσει στην αντίπερα όχθη γιατί διαφορετικά θα χαθείτε μέσα στα πολλά ανοίγματα. Όσοι ενδιαφέρεστε για διδασκαλία ή για νέα γνώση πιθανόν σήμερα να κάνετε ένα βήμα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε μια καλή ημέρα οπότε θα βρεθείτε σε σημεία ή με άτομα που σας ταιριάζουν και δεν πηγαίνουν κόντρα στον ψυχισμό σας. Η γνώση και η πληροφορία σε οτιδήποτε ψάχνετε πιθανόν να σας βοηθήσει να καταλήξετε σε κάποιες προσωπικές αποφάσεις.
Ερωτικά: Είστε από τα πρόσωπα που μερικές φορές μαζεύουν τα φώτα πάνω τους είτε σε μια παρέα είτε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει γιατί ξέρετε τον τρόπο να το κάνετε. Μια νέα γνωριμία με έναν Κριό πιθανόν να σας αναστατώσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Πηγαίνετε χαλαρά και με οργανωμένη διάθεση για να έχετε την επιτυχία που θέλετε. Καλό είναι οτιδήποτε σας έχει ενοχλήσει στο περιβάλλον σας να το λύσετε πρώτα μέσα σας για να μην έχετε αμφιβολίες για τις πράξεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε σε φάση που εξερευνάτε χαλαρά το οτιδήποτε μαθαίνετε ή κάνετε με τους γύρω σας. Η επιφανειακή συμπεριφορά τις πιο πολλές φορές σας ενοχλεί αλλά τουλάχιστον θα ξεφορτώσετε από τα άγχη της καθημερινότητας.
Ερωτικά: Με το να μιλήσετε πιο ελεύθερα και ανοικτά δεν σημαίνει ότι θα προδώσετε την σχέση σας ή θα φανείτε επιπόλαιοι. Συνήθως επειδή είστε κλειστοί στα δικά σας προσωπικά θέματα, δεν σας αρέσει η έκθεση. Η σχέση με Δίδυμο μπορεί να μην σας αφήσει στην ησυχία σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν βρίσκεστε σε φάση που τα βλέπετε όλα πολύ εύκολα, μερικές φορές δεν πιστεύετε στα μάτια σας. Ο λόγος είναι ότι έχετε συνηθίσει στα δύσκολα και αυτό δεν σας αρέσει γιατί πιστεύετε ότι κάτι δεν θα πάει καλά. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να διαπραγματευτεί ακόμα και στα εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Η συνολική σας εικόνα δείχνει ότι θέλετε να αφεθείτε στα πρόσωπα που είναι γύρω σας και κυρίως σε όσους είναι ειλικρινείς μαζί σας. Το να είστε ανοικτοί στην γνώση και την πληροφορία χωρίς να αποκλείετε κάτι καινούργιο μάλλον θα σας βοηθήσει.
Ερωτικά: Κριός, Δίδυμος και Λιοντάρι είναι από τα πρόσωπα που σας πηγαίνουν και μπορείτε πιο εύκολα να γοητεύσετε με την προσωπικότητά σας. Η σχέση με Παρθένο μπορεί να είναι κάπως δύσκολη γιατί δεν θα υπάρχει κοινή τακτική ή εύκολος διάλογος.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε αρκετά δραστήριοι αλλά δεν έχετε βάλει μια τελεία. Για να μπορέσετε να σταθεροποιήσετε μια κατάσταση δεν πρέπει να προχωράτε συνέχεια παρακάτω. Από αυτό συνεπάγεται ότι εσείς θα είστε αρκετά συγκροτημένοι και συγκρατημένοι στις επεκτάσεις σας. Η συνεργασία σας χρειάζεται προσοχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχετε αφήσει τον εαυτό σας περισσότερο ελεύθερο και πιθανόν να έχετε ξεφύγει από τα μέτρα και τα σταθμά της δικής σας προσωπικότητας. Ίσως χρειάζεστε να μοιραστείτε ακόμα και σε πρόσωπα που δεν ξέρετε και πολύ καλά και να εξομολογηθείτε ακόμα και τα εσώψυχά σας.
Ερωτικά: Είστε κάπως αναστατωμένοι και κυρίως αν σχετίζεστε με Λιοντάρι θα δείτε ότι μπορεί να μην βγαίνει και κάποια άκρη γιατί υπάρχει διαφορά απόψεων μεταξύ σας. Όμως να θυμάστε ότι η καλή τύχη είναι με το μέρος σας γιατί η Αφροδίτη σας βοηθάει ακόμα και στα δύσκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Φυλάτε τα νώτα σας γιατί πιθανόν να έχετε προτάσεις για να συνεργαστείτε ή να κλείσετε κάποιες δουλειές αλλά νιώθετε βαθιά μέσα σας ότι κάτι δεν θα γίνει. Κρατήστε τις δυνάμεις σας και μην τις διασκορπίζετε σε ανούσιες συζητήσεις. Ακολουθείστε το βασικό σας πρόγραμμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε καλύτερη αντιμετώπιση και μεγαλύτερη άνεση και αυτοπεποίθηση. Η ζωή είναι πολύ γενναιόδωρη τουλάχιστον για σήμερα σε θέματα επικοινωνίας. Εκμεταλλευτείτε τα καλά στοιχεία που παίρνετε από τους έξω.
Ερωτικά: Είναι σημαντικό να μπορείτε να μιλάτε και να γίνεστε κατανοητοί ή ακόμα και πιο εύκολοι σε μια νέα γνωριμία. Μην αντιδράτε αρνητικά σε θέματα που σχετίζονται με μια σχέση που έρχεται από το παρελθόν σας, κυρίως με Σκορπιό. Να θυμάστε ότι όλα έχουν τον λόγο τους.
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλετε να γίνετε πιο ανοικτοί με κάποιους συνεργάτες και καλό είναι να φανερώσετε και κάποιες κρυμμένες σκέψεις που υπάρχουν στο πίσω μέρος του μυαλού σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε αδιέξοδα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Έχετε αναλάβει πολλά καθήκοντα και ίσως να ξεφύγετε από την ουσία των πραγμάτων. Δηλαδή, ίσως να μην ολοκληρώνετε αυτά που έχετε ξεκινήσει και αυτό θα σας μπλοκάρει ή θα σας δημιουργήσει ένταση στην εφαρμογή τους.
Ερωτικά: Η προσωπικότητά σας σίγουρα θα είναι πιο εύκολη και θα κάνετε επαφές ακόμα και με το πιο δύσκολο πρόσωπο. Αλλά, μπορεί να παρασυρθείτε από επιφανειακές δηλώσεις οι οποίες πιθανόν να μην κάνουν καλό στην ψυχοσύνθεσή σας. Να είστε προσεκτικοί με τον Παρθένο και τον Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανοίγεστε σε πολλά μέτωπα και πιθανόν να είστε πολύ ανήσυχοι ή αγχωμένοι γιατί χρειάζεστε έναν όγκο πληροφοριών τον οποίο ίσως να μην διαθέτετε και πρέπει να υπάρχει για να κινηθείτε άνετα στην δουλειά σας. Χρειάζεστε προσοχή και κυρίως στην διαχείριση των εγγράφων και των υπογραφών σας.

ΠΗΓΗ: pinnokio

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *