Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Δημόσια συγγνώμη με ανακοίνωση από τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο Α.Σ. Απόλλων Κρύας Βρύσης, καταδίκασε τις αντιαθλητικές όπως αναφέρει συμπεριφορές, οι οποίες συνέβησαν στον χθεσινό (17/11) ποδοσφαιρικό αγώνα με την Δόξα Μελισσίου στην Κρύα Βρύση, ζητώντας ταυτόχρονα δημόσια συγγνώμη απ΄όλους τους υγιείς φιλάθλους.

Σημειώνεται ότι σχετική επιστολή - διαμαρτυρία απέστειλε και η Δόξα Μελισσίου στον πρόεδρο της ΕΠΣ Πέλλας. Ολόκληρη η ανακοίνωση του Α.Σ. Απόλλωνα Κρύας βρύσης έχει ώς εξής:

Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης μετά από πολύωρη συνεδρίασή του σήμερα το βράδυ, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


Έχοντας το αίσθημα ευθύνης των πράξεών μας, αλλά και την ιστορικότητα του συλλόγου μας, νιώθουμε την ανάγκη να εκφράσουμε δημόσια την λύπη μας, καταδικάζοντας οποιεσδήποτε αντιαθλητικές συμπεριφορές συμβαίνουν στα γήπεδα, απ΄ όπου και αν προέρχονται αυτές, γεγονότα που δυστυχώς συνέβησαν στο χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα στην ομάδας μας και την Δόξα Μελισσίου.


Ζητούμε δημόσια συγνώμη απ΄ όλους τους υγιείς φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Θεωρούμε ότι ήταν μια κακιά συγκυρία γεγονότων που κατηγορηματικά δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθούν στο γήπεδο και στις τάξεις του συλλόγου μας ! Το σωματείο της Δόξας Μελισσίου το θεωρούμε φίλο με το οποίο δεν έχουμε καμία αντιδικία, όπως και με κάθε άλλο σωματείο του νομού μας.


Επιθυμούμε την επί ίσης όρης αντιμετώπιση από την διαιτησία, αναγνωρίζοντας ταυτόχρονα το ανθρώπινο λάθος στο οποίο μπορεί να υποπέσει κατά την διάρκεια ενός αγώνα .


Διαβεβαιώνουμε όλο το φίλαθλο κοινό του νομού ότι με ΚΑΘΑΡΟ ΜΥΑΛΟ και ρεαλισμό, από χθες μετά τα γεγονότα γίνεται ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ στο εσωτερικό του συλλόγου μας, αποτελώντας παράδειγμα προς αποφυγήν τα όποια ενδεχόμενα ΛΑΘΗ και ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΜΑΣ συνέβησαν στο γήπεδο μας, όπως άλλωστε οφείλουμε να πράξουμε ΟΛΟΙ όσοι ασχολούμαστε με το τοπικό ποδόσφαιρο, σε μία προσπάθεια να το προστατέψουμε από το αντιαθλητικό πνεύμα.


Για μία ακόμη φορά εκφράζουμε την ειλικρινή μας συμπάθεια στο φίλο σωματείο της Δόξας Μελισσίου, με την ελπίδα της γρήγορης αποκατάστασης των όποιων παρεξηγήσεων δημιουργήθηκαν !

Με τιμή
ΤΟ Δ.Σ. του
Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

https://www.facebook.com/PraktoreioPropoAugoustakesAthanasios?fref=ts

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *