Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Αστείο:Οι Σουηδοί έστειλαν DJ και παράφωνο τραγουδιστή πρωί-πρωί έξω από το ξενοδοχείο των Πορτογάλων, προκειμένου να προκαλέσουν σαματά και να μην κοιμηθούν! video

Στην εφαρμογή παλιών, δοκιμασμένων τακτικές προχώρησαν οι Σουηδοί ενόψει της ρεβάνς με την Πορτογαλία. Στο πρώτο ματς η Εθνικής του είχε χάσει με 1-0 και έτσι πλέον κάνουν ό,τι μπορούν για να βοηθήσουν την ομάδα τους!

Εκτός λοιπόν από το σύνθημα «Μέσι-Μέσι» που ετοιμάζουν για τον Ρονάλντο, ένας ραδιοφωνικός σταθμός της χώρας έστειλε έναν DJ και έναν όχι και τόσο ταλαντούχο τραγουδιστή, προκειμένου να χαλάσουν την ηρεμία των Πορτογάλων και να μην μπορέσουν να κλείσουν μάτι πριν από τον αγώνα! Έτσι, 7:30 οι κοροϊδευτικοί στίχοι κατά του Ρονάλντο χάλασαν τον ύπνο της αποστολής!


Δείτε το video:




πηγή:gazzetta.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *